DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ SATRANÇ TAKIMINDAN MİLLİ  TAKIMA İLK ADIM

POLATLI BELEDİYESİ SATRANÇ TAKIMINDAN MİLLİ  TAKIMA İLK ADIM

ABONE OL
31 Ocak 2022 15:00
POLATLI BELEDİYESİ SATRANÇ TAKIMINDAN MİLLİ  TAKIMA İLK ADIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa’nın en kalabalık katılımlı satranç şampiyonalarından biri olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası 22 – 29 Ocak tarihleri arasında Antalya Granada Otel’de gerçekleştirildi. 2000’den fazla sporcunun katıldığı turnuvada Polatlı Belediyespor Kulübü Satranç Takımı sporcuları 7 – 18 yaş aralığında ve 24 farklı kategoride 1 hafta boyunca kıyasıya mücadele etti.

HAFTA BOYUNCA KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER

Hafta boyunca süren kıyasıya mücadelelerde başarılı maçlara imza atan Polatlı Belediyespor Kulübü sporcusu Zeynep Naz Çevik 9 Yaş kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olarak Milli Takım kadrosuna seçildi. Turnuvada Türkiye 10’uncusu olarak kulüp başarılarına bir yenisini daha ekleyen Keremcan Koca ise Milli Takım havuz kadrosuna seçildi.

Polatlı Belediyespor Kulübü Satranç Takımı Antrenörleri Mehmet Raci Kılıç, Mehtap Durukan ve Ataberk Türkmen şampiyona hazırlık sürecinde geliştirdikleri antrenman teknikleri ve turnuva boyunca yaptıkları analizlerle kazanılan anlamlı başarılarda büyük pay sahibi oldular.  Başarıları ile Polatlı’yı gururlandıran sporcular ilerleyen günlerde Milli Takım forması ile ülkemizi temsil edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.