DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SAKARYA:  ZAMLAR YÜZÜNDEN BİRÇOK ÜYEMİZ TİCARİ HAYATTAN KOPACAK 
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • SAKARYA:  ZAMLAR YÜZÜNDEN BİRÇOK ÜYEMİZ TİCARİ HAYATTAN KOPACAK 

SAKARYA:  ZAMLAR YÜZÜNDEN BİRÇOK ÜYEMİZ TİCARİ HAYATTAN KOPACAK 

ABONE OL
6 Şubat 2022 16:18
SAKARYA:  ZAMLAR YÜZÜNDEN BİRÇOK ÜYEMİZ TİCARİ HAYATTAN KOPACAK 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rekor seviyedeki hayat pahalılığıyla mücadele eden ve nereden tasarruf edeceğini şaşırır duruma gelen vatandaşlar, zamlı elektrik faturalarına Türkiye’nin dört bir yanından tepkilerini dile getiriyor. O tepkilerden biri de üyeleri başta olmak üzere, esnafın ve  tüm ilçe vatandaşlarına adına Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya tarafından dile getirildi. 

1 Ocak’tan itibaren elektrik faturalarında kademeli tarife sistemine geçildi. Yeni sistemle birlikte elektrik faturaları iki tarifeye ayrılırken, elektrik fiyatlarına yüzde 50 ile yüzde 125 arası zam yapıldı. Alınan karar sonrası ülkenin dört bir yanından elektrik zamlarına tepkiler yükseldi. Konuyla İlgili açıklama yapan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya zamların ülke ekonomisinin önemli taşlarından biri olan ticareti olumsuz etkilediğini beyan ederek: ”  Ticaretimiz  zor şartlar altında ayakta kalmaya çalışırken doğal gaz ve elektriğe yapılan zamlar, ticari döngüyü büyük  oranda azaltmıştır.Elektrik ve doğal gaz fiyatlarının eski haline getirilmesi uygun olacaktır. Mevcut fiyatlarla imalatçı işletmelerimiz başta olmak üzere birçok üyemiz ticari hayattan kopacaktır. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.