DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KIYMAZ, HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

KIYMAZ, HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
8 Şubat 2022 16:12
KIYMAZ, HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, yönetimiyle birlikte geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri olağan genel kurul ile güven tazeleyen Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca ve Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cabbar Çepur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ilk olarak Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca’yı ziyaret etti. Karaca’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Kıymaz, “Genel Kurul toplantısıyla yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca’ya hayırlı olsun diyorum. Kendisi Polatlı’da ve Türkiye’de önemli işler yapıyor. Esnafımızın yanındayız. 237 pazarcı esnafı kooperatife üye yeni kredi kullandırılmış.” dedi.

KARACA: HEM POLATLI HEM TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca, “Ertuğrul Başkanımız ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Hem Polatlı hem Türkiye için çalışıyoruz. Başkanımız esnafın yanında bizde olarak destek veriyoruz. Esnafımızın her daim yanında olduğu için de esnafımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

KIYMAZ: ESNAFIMIZA ÇÖZÜM YOLLARI ÜRETİYORUZ

Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz’ın bir sonraki durağı Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Oda Başkanı Cabbar Çepur’a hayırlı olsun diyerek başarı temennisinde bulunan Kıymaz, “Esnafın desteğiyle yeniden başkanlığa seçilen Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cabbar Çepur ve yönetimine seçimin hayırlı olmasını diliyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Bizler kooperatif olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Ankara’da TESKOMB toplantısında Genel Başkanımıza esnaflarımızın kredi ihtiyaçları ile ilgili isteklerini iletiyor ve çözüm yolları üretiyoruz.” dedi.

ÇEPUR: ESNAFIN BABASI

Ziyaretten ötürü Kıymaz ve yönetimine teşekkür eden Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cabbar Çepur, “Ertuğrul Başkan’a ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Ertuğrul başkanımızın esnafa çok faydaları oldu. Kendisi esnafın babası hep yanımızda. 123 üyemiz kooperatife kayıtlı. Şahsım, odamız ve esnafımız adına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.