DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Altındağlı çocuklara “Kitap Kurdu” tiyatrosu

Altındağlı çocuklara “Kitap Kurdu” tiyatrosu

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:56
Altındağlı çocuklara “Kitap Kurdu” tiyatrosu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altındağ Belediyesi, Altındağlı çocukları “Kitap Kurdu” isimli tiyatro oyunuyla buluşturdu.

Kültür, sanat ve eğlenceyi Altındağlıların ayağına getiren Altındağ Belediyesi, Altındağlı çocukların tiyatro izlemesi için seferber oluyor. Altındağlı çocuklar, tiyatro sayesinde hem eğleniyor hem de öğreniyor. Altındağlı çocukların kültür ve sanatın en güzel örnekleriyle buluşmasını çok önemsediklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Tiyatro oyununu Perşembe günleri 11:00 ve 13:00 seanslarında Altındağ’daki okullardan gelen öğrenciler izliyor. Oyunumuz Cumartesi günleri ise Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde halka açık oynanıyor. İzlemek isteyen herkesi Cumartesi günleri saat 13:00’de Necip Fazıl Kültür Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.

TİYATRO İZLEMEK ÜCRETSİZ

Altındağ Belediyesi’nin sunduğu tüm bu imkanların ücretsiz olduğunu vurgulayan Başkan Asım Balcı “Çocuklarımız kültürle, sanatla, tiyatroyla büyümeli. Okulda aldıkları eğitim, bu tarz etkinliklerle desteklenirse çocuklarımız için daha iyi olur. Altındağlı çocukların sosyal hayata daha fazla karıştığını, gençlerin sanatla iç içe olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“KİTAP KURDU” ÇOCUKLAR

İshak 2.Tekgül tarafından yazılan, “Kitap Kurdu” isimli çocuk oyunu Altındağlı çocukların büyük beğenisini topluyor. Altındağ’daki okullarda öğrenim gören çocuklar, oyuna büyük ilgi gösteriyor. Kitap okumayı sevmeyen bir çocuğun, ödevini yapmak için kütüphaneye gitmek zorunda kalmasının ardından yaşadığı olayları konu eden oyun, izleyenlere kitap okumanın faydaları ve kitap sevgisi hakkında önemli mesajlar veriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.