DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
24.07.2023 POLATLI BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
  • Meydan Haber
  • Genel
  • 24.07.2023 POLATLI BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

24.07.2023 POLATLI BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

ABONE OL
25 Temmuz 2023 17:41
24.07.2023 POLATLI BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLATLI BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen Polatlı Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni için 2023 Yılı kayıtları bu hafta itibariyle başladı. Her yıl olduğu gibi yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak sünnet ettirileceği Geleneksel Sünnet Şöleni’nde; sünnet kıyafetleri dahil olmak üzere şölene katılan çocukların tüm masrafları Polatlı Belediyesi tarafından karşılanacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 11 AĞUSTOS CUMA

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla her alanda Polatlılı ailelerin yanında olmayı sürdüren Polatlı Belediyesi tarafından bu hafta itibariyle başlatılan başvuru süreci 11 Ağustos Cuma Gününe kadar devam edecek. Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından alınacak başvurular kapsamında; yalnızca 0 – 12 Yaş aralığında olan çocuklar için yapılan başvurular kabul edilecek. Polatlı Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde uzman doktorlar aracılığıyla ücretsiz olarak sünnet olacak çocukların bütün masrafları Polatlı Belediyesi tarafından karşılanacak. Polatlı Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’ne başvuruda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar 0312 622 06 06 Numarası üzerinden Dahili 1683 – 1685 – 1686 numaralarını tuşlayarak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden konuya ilişkin bilgi alabilirler.

ŞÖLENE KATILAN TÜM ÇOCUKLAR İÇİN KINA GECESİ, KONSER VE EĞLENCELİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Başvuruda bulunan tüm çocukların sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından; Polatlı Belediyesi tarafından Eylül Ayı içerisinde düzenlenecek olan 13 Eylül Sakarya Zaferi Kutlamaları kapsamında aileler ve çocukların katılımlarıyla Kına Gecesi ve Konser düzenlenecek. Yapılacak birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra sünnet olan çocuklara sürpriz hediyeler dağıtılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.