DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DURUKAN: “İKTİDARIN HİÇBİR YATIRIMI İLÇEYE GELMEMEKTEDİR”

DURUKAN: “İKTİDARIN HİÇBİR YATIRIMI İLÇEYE GELMEMEKTEDİR”

ABONE OL
17 Şubat 2022 10:49
DURUKAN: “İKTİDARIN HİÇBİR YATIRIMI İLÇEYE GELMEMEKTEDİR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Muharrem Durukan

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, Polatlı gündemine dair bir basın toplantısı düzenledi. Polatlı’nın sahipsiz olmadığını dile getiren Durukan, Polatlı’nın bir türlü çözülemeyen sorunlarını dile getirdi. AK Parti iktidarı ve İktidarın ilçe Başkanının Polatlı’nın problemlerinin çözümü konusunda hiçbir çaba göstermediğini söyleyen Durukan, iktidar tarafından Polatlı’ya hiçbir yatırımın gelmediğini ifade etti. Durukan ayrıca Polatlı Devlet Hastanesindeki doktor açığına da tepki gösterdi.

İktidar tarafından hiçbir yatırımın Polatlı’ya gelmediğini söyleyen Durukan, “Değerli arkadaşlar bugünkü basın toplantımızda ilçemizin, Polatlımızın meselelerini gündeme getiriyoruz. Polatlı sahipsiz değildir; ancak AK Parti iktidarı ve İktidarın ilçe Başkanı Polatlı’nın problemlerinin çözümü konusunda hiçbir çaba göstermemekte, hiçbir konuda çözüm üretmemekte, iktidarın hiçbir yatırımı ilçeye gelmemektedir.” dedi.

POLATLI ÇİFTÇİSİNE 2022 YILINDA DA SU VERİLMEYECEK

Polatlı çiftçisine bu yıl da su verilmeyeceğini belirten Durukan, “Devlet Su İşleri 3. Bölge Müdürü Kaan Şan tarafından gönderilen yazıya göre Sakarya Nehri ve Porsuk Çayından Polatlı Çiftçisine 2022 yılında da su verilmeyecek. İçme suyu ve sulama suyundan Eskişehir’in öncelikli olduğu belirtilen yazıda Sakarya Nehri ve Porsuk Çayından bu yıl da Polatlı’ya su verilmeyeceği belirtilmiştir. 5 Ekim 2015 tarihinde temeli atılan Gökpınar barajı hala bitirilmedi. Oysa Ak Parti’nin İlçe Başkanı 2021 temmuzunda bitecek demişti.” dedi.

HASTANESİNDEKİ DOKTOR AÇIĞI HALKI CANINDAN BEZDİRDİ

Polatlı Devlet Hastanesinde doktor açığını fazla olduğuna dikkat çeken Durukan, “Polatlı Şehir hastanesinde Beyin Cerrahi doktoru yok, çocuk cerrahi doktoru 6 aydır izinli, kalp damar cerrahi doktoru yok, bir tane kulak burun boğaz doktoru var ve hasta kabul etmiyor. En az üç KBB doktoru olması lazım Polatlı’da. Hastanedeki doktor açığı halkı canından bezdirdi.” dedi.

MİLLİ SERVET YIKILMAKTA HARAP OLMAKTADIR

Polatlı’nın bir türlü ne olacağı belli olmayan ve çalışma gerçekleşmeyen iki atıl hastanesini gündeme taşıyan Durukan, “Eski devlet hastanemize Ağız ve Diş sağlığı merkezi gelecekti, bu konuda hiçbir gelişme olmadı. Eski devlet hastaneleri bağımlıların barınağı haline geldi. Eski devlet hastanesinde yaşanan intihar olayı buralardaki güvenlik zafiyetini tekrar gündeme getirdi. Şehrin ortasındaki bu hastanelerin güvenliğinin bir an önce sağlanması ve atıl durumdan kurtarılması gereklidir. Yoksa bu milli servet yıkılmakta harap olmaktadır. Polatlı’nın acil çözüm bekleyen sorunlarından biri de budur.” dedi.

HEMZEMİN GEÇİTLERDE YAŞANAN SIKINTIYA RAĞMEN ŞEHİTLİK İMARINDA DİRETİLMESİ POLATLI İÇİN TAM BİR FELAKETTİR

Hemzemin geçitlerde yaşanan sıkıntının çözülmesi gerektiğini ifade eden Durukan, “Fatih mahallemizde hemzemin geçitte yaşanan tren kazasında iki vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Alt geçit sorunu da hala çözüm beklemektedir. İktidarın vurdumduymazlığını vatandaş canıyla ödüyor. Bu konuda da acil çözüm üretilmesini ve alt geçit yapılmasını talep

ediyoruz. Hemzemin geçitlerde yaşanan bu sıkıntıya rağmen şehitlik imarında diretilmesi ise Polatlı için tam bir felakettir.” dedi.

SANAYİ KAVŞAĞINDA SÜREKLİ TRAFİK KAZALARI OLMAKTADIR

E-90 karayolu üzerinde Yeni Sanayi Sitesindeki trafik kazalarına çözüm bulunması gerektiğini belirten Muharrem Durukan, “Yine şehrin merkezinde E 90 karayolunda sanayi kavşağında sürekli trafik kazaları olmaktadır. Burada sürekli tehlike vardır. Bu sorunun çözümü içinde iktidar hiçbir şey yapmamaktadır.” dedi.

KISIR ÇEKİŞMELER DIŞINDA İKTİDARIN HİZMETİNİ POLATLI’DA GÖREMİYORUZ

Polatlı’ya verilen sözlerin tutulmadığını vurgulayan Durukan, “Polatlı için millet bahçesi sözünü iktidar yıllar önce vermiştir. En son Cumhurbaşkanının ziyaretinde alınan söze rağmen bu konuda bir arpa boyu yol alınamamıştır. Haymana’da millet bahçesi ihalesi yapılmıştır. Ancak Polatlı’da bu konuda hiçbir gelişme yoktur. Siyaset çözüm ve hizmet üretmek içindir; iktidarın ilçe başkanını göreve davet ediyorum. Kısır çekişmeler dışında iktidarın hizmetini Polatlı’da göremiyoruz. Hükümet yatırımları bıçak gibi kesilen ilçemize en son yatırım ne zaman geldi unuttuk.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.