DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ZİYARET TURUNDA

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ZİYARET TURUNDA

ABONE OL
18 Şubat 2022 10:25
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ZİYARET TURUNDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Özker ve yönetimi geçtiğimiz gün resmi daire müdürlerini ziyaret etti.

Başkan Özker ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ziyaretlere ilişkin yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

“İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç’u makamında ziyaret ettik. Ziyarette ilçemiz gençliğinin sorunları ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Gençlerin üniversite tercihleri, geleceğe dair hedefleri ve bu hedeflere ulaşma yolunda nelerin yapılması gerektiğine dair görüş alış verişinde bulunuldu.

İlçe Müftümüz Hayri Cihangeri hocayı makamında ziyaret edilerek ilçe gençliğimizin maneviyatlarının geliştirilmesi ile ilgili fikir teatisinde bulunuldu. Son yıllar da inançsızlık ve deizime yönelimin sebeplerin neler olduğu üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu. Söz konusu sıkıntıların aşılabilmesi adına birlikte çaba gösterilmesi gerektiği ve gençliğimizin bu konularda bilinçlendirilmesi üzerinde görüş birliğine varıldı.

İlçe Emniyet Müdürümüz Şener Derin’i makamında ziyaret edilerek ilçemiz gençliğinin sorunları ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Parçalanmış aile çocukları, madde bağımlılığı ile ilgili mücadele ve illegal yollara sapma konusunda yapılması gerekenler üzerinde antant kalındı.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.