DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CAN AİLESİ, BABASINI TOPRAĞA VERDİ

CAN AİLESİ, BABASINI TOPRAĞA VERDİ

ABONE OL
18 Şubat 2022 10:54
CAN AİLESİ, BABASINI TOPRAĞA VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da uzun yıllar basın sektöründe çalışan Meslektaşımız İhsan Can’ın babası Arslan Can geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında yaşamını yitirdi.

Arslan Can’ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Sabanca köyü mezarlığına defnedildi.

Polatlı’da yaptığı hayır işleri ile bilinen Arslan Can’ın vefatı sevenlerini derinden üzdü. Merhum Can, Polatlı Çarşı Camiinde sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, esnaf odaları temsilcileri, ilçe müftülüğü, basın camiası, yakınları ve sevenleri katıldı.  Arslan Can’ın cenaze namazını kıldıran ilçe Müftüsü Hayri Cihangeri, merhum Arslan Can için “Arslan amcamızı hayır hasenat işleri ile hatırlayacağız” dedi. Polatlı Meydan Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.