DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ SANDIKÇI BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ SANDIKÇI BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ SANDIKÇI BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
21 Şubat 2022 17:15
VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ SANDIKÇI BAŞKAN YILDIZKAYA’YI ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Vergi Dairesi Müdürü Hakan Sandıkçı ve Vergi Dairesi çalışanlarından oluşan heyet Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret etti. 33. Vergi Haftası sebebiyle gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldızkaya; Vergi Dairesi Müdürü Sandıkçı’ya ve çalışanlarına teşekkür ederek, vergi haftasını kutladı.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 33. Vergi Haftası kapsamında yürütülen çalışmalara dair karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından; “Vergi, önemli bir vatandaşlık görevidir. 33’üncü Vergi Haftası sebebiyle gerçekleştirilen etkinlikler, ülkemizde vergi bilincinin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Ülkemizin daha çok kalkınması, kamu ve sosyal hizmetlerin vatandaşa daha etkin ulaşması vergi gelirlerinin sağlıklı toplanmasıyla mümkündür. Polatlı Vergi Dairesi Müdürü Sayın Hakan Sandıkçı’ya ve kıymetli Vergi Dairesi çalışanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Vergi Haftalarını kutluyorum.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.