DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
GÜRAN: GÖK BAYRAĞI AL BAYRAK GİBİ NAMUS BİLİYORUZ

GÜRAN: GÖK BAYRAĞI AL BAYRAK GİBİ NAMUS BİLİYORUZ

ABONE OL
22 Şubat 2022 11:44
GÜRAN: GÖK BAYRAĞI AL BAYRAK GİBİ NAMUS BİLİYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ülkü Ocakları Doğu Türkistan’da yapılan zulmü kınamak amacıyla Cumhuriyet Meydanında stant kurdu. Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Güran ve ocak mensupları kurarak  doğu Türkistan’da yapılan zulmün sesini Polatlı’da duyurdu. Stantta vatandaşlara Doğu Türkistan’da yapılan zulmü anlattı.

Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Güran “Ülkücüler ve Ülkü Ocakları, Doğu Türkistan davasının müdafii olmaya devam edecektir. Gök Bayrak’ı Al Bayrak gibi namusları bilecektir.” Ülkü Ocakları Polatlı İlçe Başkanlığı Olarak Hz Ali’nin “Bir zulme engel olamıyorsanız en azından onu herkese duyurun.” Sözünü düstur edinerek ilçemiz meydanında Doğu Türkistan’daki soydaşlarımızın sesi olmaya çalıştık”dedi.

ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU YAD EDİLDİ

Polatlı Ülkü Ocakları şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu ebediyete intikalinin yıldönümünde dualarla yad etti. Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Güran, “İzmir’de Ege Üniversitesi’nde terör örgütü PKK’lı hainler tarafından şehit edilen kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehadet yıldönümünde anmak üzere toplandık. Ruhi Kılıçkıran’la başlayan ülkücü şehit kervanının son şehidi olan Fırat Reisimiz, Ege’de bayrağı düşürmemek için, bayrağı dalgalandırmak için PKK’lı hainlerle mücadele ederken şehit olmuştur. Her zaman söylediğimiz gibi üniversitede karşı görüş yoktur. Şehidimizin kanı PKK’lı hainlerin ellerindedir. Mücadelemize bundan sonra da üniversitelerde her platformda devam edeceğiz. Hainler, Ülkü Ocaklarının, ülkücülerin, Fırat gibi yiğitlerin nefeslerini her zaman enselerinde hissedeceklerdir. Altını ganyan masalarında PKK’lılarla işbirliği yaparak onlarla aynı platformda bulunup da hala bugün ülkü şehidimizi anma cesaretinde bulunanların nefeslerimizin enselerinde olduğunu bilmelilerdir. Tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah şehidimizin mekanını, kabrini cennet eylesin” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.