DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
23 Şubat 2022 17:08
KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘KADINLAR DENGELİ BESLENME EĞİTİMİNDE BULUŞTU’

Polatlı Belediye Meclisi’nde oy birliği ile uygulamaya konulan Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında kadınlara ve gençlere yönelik başarılı çalışmalarını sürdüren Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu tarafından ‘Kadınlara Yönelik Dengeli Beslenme Eğitimi’ gerçekleştirildi. Polatlı Belediyesi, Polatlı Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kadın Dayanışma Merkezi’nin katkılarıyla düzenlenen seminerde kadınlara uzman diyetisyenler tarafından dengeli ve doğru beslenmeye yönelik anlatımlar yapıldı. Anlamlı seminere Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeleri Serpil Öztürk, Fatma Erten, Canan Türker, Ayla Kandemir ve Polatlılı kadınlar katıldı.  

EĞİTİMLER ÜÇ GÜN BOYUNCA SÜRECEK

Polatlı Belediyesi Şehit Seher Yaşar Hanımlar Konağı’nda düzenlenen Dengeli Beslenme Eğitim Semineri’ne 30’dan fazla kadın katıldı. Üç gün boyunca sürecek olan seminerler kapsamında 150’den fazla kadına Polatlı Belediyesi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’nun çalışmaları doğrultusunda eğitim verilecek. Polatlı Belediye Meclis Üyesi Serpil Öztürk konuya ilişkin açıklamasında; “Kadınlara Yönelik Dengeli Beslenme Eğitimlerimiz ile ‘Kadın Dostu Şehir’ parolasıyla Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında yürüttüğümüz çalışmalara bir yenisini daha ekledik. Uzman diyetisyenlerimiz aracılığı ile doğru ve dengeli beslenme konusunda kıymetli hanımefendileri bilgilendirdik. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonumuza, Devlet Hastanemize, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, Kadın Dayanışma Merkezimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.