DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KAHRAMANKAZANLILAR HAVUZ, FİTNESS VE SAUNA KEYFİNİ YAŞIYOR

KAHRAMANKAZANLILAR HAVUZ, FİTNESS VE SAUNA KEYFİNİ YAŞIYOR

ABONE OL
24 Şubat 2022 17:03
KAHRAMANKAZANLILAR HAVUZ, FİTNESS VE SAUNA KEYFİNİ YAŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramankazan’da 5 yıldızlı hizmet
Kahramankazanlılar havuz, fitness ve sauna keyfini yaşıyor

Kahramankazan Belediyesi’nin içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunanın da bulunduğu spor kompleksi, baharın yüzünü göstermesiyle birlikte vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Tesise cüzzi bir ücret karşılığında üye olan vatandaşlar modern ve hijyenik 5 yıldızlı hizmetin keyfini yaşıyor.
Kahramankazan Belediyesi’nin içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunanın da bulunduğu spor kompleksi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
Yoğun ilgi
İlçe halkının serinleme ve yüzme ihtiyacını karşılayan tesiste bulunan yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna talep her geçen gün artıyor. Uluslararası kriterlere uygun, hijyenik koşullarda hizmet veren havuzda aynı zamanda yüzme bilmeyenlere yüzme dersleri de veriliyor. Kompleks de havuzun yanı sıra fitness salonu ve sauna hizmeti de sunuluyor. Haftanın 6 günü hizmet verilen komplekste yalnızca pazartesi günleri temizlik yapıldığı için hizmet verilemiyor. Haftanın 6 günü 10.00 ila 21.00 saatleri arasında hizmet veriliyor. Bu keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar cüzzi bir ücret karşılığında merkeze farklı üyelik paketleriyle üye olabiliyor. Komplekse üye olmak isteyenler 0312 814 73 05 numaralı telefondan bilgi alabilecek.
Başkan Oğuz’dan davet var
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 58 bin nüfuslu ilçelerinde böylesine keyifli ve faydalı hizmetleri vatandaşlarıyla buluşturmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını söyledi. Oğuz, “İçerisinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunanın da bulunduğu kompleksimiz vatandaşlarımızın yoğun talebiyle karşılaşıyor. Vatandaşlarımız, son derece hijyenik ve modern bir hizmetin sunulduğu bu kompleksin keyfini yaşıyor. Başta Kahramankazanlılar olmak üzere tüm Ankaralıları tesisimizden faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.