DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
<strong>POLATLI’NIN SULTANLARI BİTİME BEŞ HAFTA KALA PLAYOFF TURUNU GARANTİLEDİ</strong>
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI’NIN SULTANLARI BİTİME BEŞ HAFTA KALA PLAYOFF TURUNU GARANTİLEDİ

POLATLI’NIN SULTANLARI BİTİME BEŞ HAFTA KALA PLAYOFF TURUNU GARANTİLEDİ

ABONE OL
24 Şubat 2022 16:49
<strong>POLATLI’NIN SULTANLARI BİTİME BEŞ HAFTA KALA PLAYOFF TURUNU GARANTİLEDİ</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde sezon başından bu yana sergilediği başarılı oyunu ile dikkat çeken Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı ligin bitimine beş hafta kala Playoff Turuna kalmayı garantiledi. Geçtiğimiz Pazar günü Konya’da Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü’nü 51 – 25 mağlup eden Polatlı’nın Sultanları bu sonucun ardından Süper Lig’e yükselmek amacıyla yapılacak Playoff maçlarına katılmaya şimdiden hak kazandı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde gösterdiği başarılı mücadele sonucu topladığı 23 puanla lider olarak 1’inci sırada yer alan Polatlı’nın Sultanları; 27 Mayıs Pazar Günü saat 15.00’da Antalya Gazi Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşacak. Polatlı Yeni Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan müsabaka için Saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacak. Ligde gösterdiği başarılı mücadeleyi Playoff turunda da sergilemek amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Polatlı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı; Playoff’larda ilk üçe girmesi haline önümüzdeki sezon Polatlı’yı Kadınlar Süper Ligi’nde temsil etmeye hak kazanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.