DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI ZABITASI İŞ BAŞINDA

POLATLI ZABITASI İŞ BAŞINDA

ABONE OL
25 Şubat 2022 10:12
POLATLI ZABITASI İŞ BAŞINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Zabıtası ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetim ve ziyaretlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri çalışmalar kapsamında ilçede uğramadık yer bırakmıyor. Ekipler bu kapsamda dün Perşembe Pazarı kurulan PERPA’da denetim gerçekleştirdi.

Polatlı Belediyesi Zabıta ekipleri vatandaşın huzur ve güvenli şekilde alışveriş yapabilmesi için çalışıyor. PERPA’da tezgahtaki ürünler, temizlik, tezgahların nizami olması ve etiketler kontrol edildi.

BAĞIRARAK SATIŞ YASAK

Perşembe günleri Pazar kurulan PERPA’da dün denetim gerçekleştiren Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Pazar yerinde huzurlu ve güvenli alışveriş için mevzuata uygunluklarının denetimini gerçekleştiriyor. Pazar tezgahlarından ürünlere, pazarcılardan temizliğe kadar her şeyin denetimini gerçekleştirdi. Tezgahların eşit ve nizami görünümüne de dikkat eden ekipler etiket ve hijyen kontrolü de yaptı. Ayrıca PERPA’da sürekli olarak bağırarak satış yapmanın yasak olduğunu duyuran anons yapıldı.

VİRÜS TEDBİRLERİ AKSAMADAN DENETLENİYOR

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri pandemi denetimlerini aksatmadan virüsün yayılmasını önlemek adına ilçenin pek çok bölgesinde virüs tedbirlerini sıkı sıkıya uygulayarak toplum sağlığının korunmasına önemli katkılar sağlıyor. Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Polatlı pazaryeri ve esnafları ziyaret ederek denetim gerçekleştiriyor. Polatlı Belediyesi Zabıta ekipleri Ülke genelinde vaka sayılarının hissedilir derecede artışı ile rehavete kapılmadan önlem alınması gerektiğini vatandaşlara hatırlatmaya devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarından itibaren göreve başlayan ve denetim yapan zabıta ekipleri bu yoğun mesaisine rağmen başarılı çalışmalarıyla da ilçe sakinlerinin takdirini topluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.