DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Demir, ” Eskişehir DSİ İle Görüşülecek ”

Demir, ” Eskişehir DSİ İle Görüşülecek ”

ABONE OL
4 Mart 2022 16:50
Demir, ” Eskişehir DSİ İle Görüşülecek ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Polatlı’nın tarımsal sulama alanındaki sıkıntıların çözümü için yanındaki heyet ile birlikte girişimlere başladı. Demir, bu konuda AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu ve AK Parti Ankara İl Tarım ve Hayvancılık Komisyon Başkanı ve Polatlı İlçesi Soğan Üreticileri Birliği Başkanı İlhami Teke yer aldı.

DEMİR: ESKİŞEHİR DSİ İLE GÖRÜŞÜLECEK

Görüşme hakkında bilgi veren AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, “Ankara Milletvekilimiz Ali İhsan Arslan beyefendi makamında ziyaret edilerek Polatlımızın tarımsal sulama ile ilgili sorunlarının yanında, hayvancılıktaki sıkıntılarda gündeme getirildi. Gökpınar barajının su tutmaya başlaması, yağışlarında verimli ve iyi olması, baraj havzasının daha erken kullanılabilir hale gelmesini mümkün kılıyor inşallah. Porsuk çayının kullanımı ile ilgilide Eskişehir DSİ ile görüşmelerin yapılması planlanmaktadır. Polatlılı çiftçilerimizin yeşil bitki ekim ve dikiminde daha planlı ve hassas olması çok önem arz etmektedir. İlçe Tarım Müdürlüğümüzle ve Ziraat Odamızla istişare içerisinde olunmalı.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.