DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Polatlı Millet Bahçesi’ne Kavuşuyor!

Polatlı Millet Bahçesi’ne Kavuşuyor!

ABONE OL
4 Mart 2022 17:14
Polatlı Millet Bahçesi’ne Kavuşuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Zaferinin 100. yıl etkinlikleri kapsamında, Polatlı’yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ile yaptığı görüşmelerde gündeme gelen Millet Bahçesi Çakmak Kışlası’nın olduğu bölümde yapılacak.  Ayrıca Millet Bahçesinin yapılacağı Çakmak Kışlası arazisine 500 konutluk bir TOKİ projesi de yapılacak.

MİLLET BAHÇESİ GELİYOR!

POHA Habere konuşan AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, “Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Polatlı’da seçim çalışmaları için geldiğinde Çakmak Kışlası’nın olduğu bölümde Millet Bahçesi yapılması hususunda söz vermişti. Binali Yıldırım’ın Çakmak Kışlası sözü hemen işleme konuldu ancak o zaman için Milli Savunma Bakanlığı yerin tahsisiyle alakalı onay vermedi. Polatlı’da Sakarya Zaferinin 100. yıl etkinlikleri kapsamında konu bu defa Cumhurbaşkanımızın yanında birkez daha açıldı ve çözüme kavuşturuldu.” diye konuştu. 

500 KONUT MÜJDESİ!

Demir, “AK Parti kurulduğu günden bu yana hizmet partisi olduğunu göstermiştir. Yaptığı hizmetler ile milletin gönlünde taht kurmuş bir partidir. Millet Bahçesi de bu hizmetlerinden birisidir. Yine Çakmak Kışlası’nın bulunduğu alana 500 konutluk bir TOKİ projesi de söz konusu, bu da en kısa sürede başlayacak” dedi. ,

Başkan Demir son olarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimiz her daim teşkilatımızın ve Polatlı’mızın yanında durmaktadır. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere eski Başbakanımız Binali Yıldırım’a , eski Başbakan Yardımcımız Yalçın Akdoğan’a, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, Devlet eski Bakanı Emrullah İşler’e, AK Parti Genel Sekreteri ve Bölge Milletvekilimiz Fatih Şahin’e, bölge Milletvekilimiz Ali İhsan Arslan’a, bölge Milletvekilimiz Zeynep Yıldız’a ve çok kıymetli Ankara İl Başkanımız Hakan Han Özcan ve İl Yönetimimize ve TOKİ İnşaat Emlak Daire Başkanı Mehmet Akif Yakar’a teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.