DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE ÜCRETSİZ FUAR GEZİSİ

TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE ÜCRETSİZ FUAR GEZİSİ

ABONE OL
12 Mart 2022 19:17
TİCARET ODASI’NDAN ÜYELERİNE ÜCRETSİZ FUAR GEZİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası üyelerini ücretsiz olarak İstanbul Güneş Enerjisi fuarına götürüyor. Üyelerinin teknolojik yeniliklerden haberdar olabilmeleri ve  güncel gelişmeleri yerinde takip edebilmelerine önem veren Ticaret Odası üyeleri için yurt dışı ve yurt içi fuar organizasyonlarını takip ediyor, bu alanlar için etkinlikler düzenliyor.

Güneş enerjisi sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek Solar İstanbul Güneş Enerjisi, Enerji Depolama, Elektrikli Ulaşım ve Dijitalleşme Fuarı ve Konferansına Polatlı Ticaret Odası üyeleri için ücretsiz ulaşım imkanı ile fuara katılmalarını sağlıyor. 23 Mart çarşamba günü gerçekleştirilecek fuar ziyareti günü birlik olarak gerçekleştirilecek.  Kontenjanla sınırlı katılım listesinde yer almak isteyen Ticaret Odası üyeleri 03126231084-127’i arayabilirler.

TÜM SEKTÖRDEN ÜYELERİMİZ KATILABİLİR

Fuar ziyaretinin tüm üyelerinin katılımına açık olduğunu beyan eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya : ” Sürdürülebilirlik ve Enerji Dönüşümü’ temasıyla 23-26 Mart’ta Tuzla Viaport Marina’da düzenlenecek Solar İstanbul’da güneş enerjisindeki son teknolojiler sergilenecek. Fuar, güneş paneli üreticilerinden elektrik depolama çözümlerine, elektrikli araba, otobüs ve drone’lardan enerji verimliliğine, akıllı finansman yöntemlerinden siber güvenlik sistemlerine kadar çok çeşitli katılımcı profillerinden öncü şirketleri aynı çatı altında toplayacak. Dolayısıyla üyelerimiz için oldukça verimli bir fuar ziyareti olacağı düşüncesindeyiz. Fuara katılmak isteyen tüm sektörlerimizin mensuplarını odamızla iletişime geçmeye davet ediyorum .  ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.