DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
<strong>BAŞKAN YILDIZKAYA GENEL KURUL SÜREÇLERİNİ TAMAMLAYAN ODALARI ZİYARET ETTİ</strong>
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BAŞKAN YILDIZKAYA GENEL KURUL SÜREÇLERİNİ TAMAMLAYAN ODALARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILDIZKAYA GENEL KURUL SÜREÇLERİNİ TAMAMLAYAN ODALARI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
15 Mart 2022 16:36
<strong>BAŞKAN YILDIZKAYA GENEL KURUL SÜREÇLERİNİ TAMAMLAYAN ODALARI ZİYARET ETTİ</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen Genel Kurul süreçlerini başarıyla tamamlayan odaları ziyaret etti. Anlamlı ziyaretlerine Ziraat Aletleri Tamirciler ve Demir İşleri Odası’ndan başlayan Başkan Yıldızkaya gün boyunca Marangozlar Keresteciler ve Mobilyacılar Odası, Elektrik Elektronik Teknisyenleri Odası ve Lokantacılar Kahveciler Pastacılar Fırıncılar Odası’nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Ziraat Aletleri Tamirciler ve Demir İşleri Odası Başkanı Osman Aydoğan, Marangozlar Keresteciler ve Mobilyacılar Odası Başkanı Haluk Bilici, Elektrik Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Levent Kurşun ve Lokantacılar Kahveciler Pastacılar Fırıncılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş ziyaretlerinden dolayı Başkan Yıldızkaya’ya teşekkür etti. Başkan Yıldızkaya ziyaretlerin ardından konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Genel Kurul süreçlerini başarıyla tamamlayan odalarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Bu kapsamda tüm odalarımızı ziyaret ederek görev başına gelen kıymetli başkanlarla buluşmaya devam edeceğiz. Demokratik ve karşılıklı iyi niyetler eşliğinde seçimleri geride bırakan tüm odalarımızı ve kıymetli başkanlarını tebrik ediyor, Polatlımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.