DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MARKANIZ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER TİCARET ODASI’NDA ANLATILACAK
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • MARKANIZ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER TİCARET ODASI’NDA ANLATILACAK

MARKANIZ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER TİCARET ODASI’NDA ANLATILACAK

ABONE OL
15 Mart 2022 16:31
MARKANIZ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER TİCARET ODASI’NDA ANLATILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası organizasyonu ile düzenlenecek online bilgilendirme toplantısında  Marka ve Patent hakkında işletmelerin bilmesi gereken önemli noktalar ele alınacak.

Polatlı Ticaret Odası online eğitimleri ile üyelerini ilgilendiren konular hakkında  bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 16.03.2022 Çarşamba saat 14:00’da  zoom meeting programı üzerinden gerçekleştireceği eğitimde; Marka hakkı, Marka Tescil Süreci, Marka Hakkına Karşı İşlenen Suçlar ve Yaptırımları gibi konular detaylı bir şekilde anlatılacak. Avukat Marka Vekili A. Alpaslan Çankaya, Avukat Marka Vekili Gülsüm Eraslan ve Avukat Uğur Can Kalyoncu’nun konuşmacı olarak yer alacağı bilgilendirme toplantısında katılımcıların konu ile alakalı soruları da yanıtlanacak. Tüm üyelerin katılımına açık olacak bilgilendirme toplantısının bilgileri şu şekildedir : https://us02web.zoom.us/j/4493710371?pwd=S3MvVEJ0aS9DdnlOUzhTOVNXOTl3UT09 Toplantı Kimliği: 449 371 0371 Parola: 1965PTO

MARKA VE PATENT HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKEN HER ŞEY BU EĞİTİMDE OLACAK

Üyelerini bilgilendirme amacıyla hemen hemen her alanda eğitimlerine ve bilgilendirme toplantılarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini beyan eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya : ” Online olarak gerçekleştireceğimiz bilgilendirme toplantımızda konuşmacılarımız üyelerimize , marka hakkı, marka tescil süreci, marka hakkına karşı işlenen suçlar ve yaptırımları, marka kavramı, değişen dünyada ve ticari yaşantıda markalaşmanın yeri ve önemi, marka kimliği oluşturma, e-ticaret ve marka tescili, marka tescil prosedürleri, logo, sembol ve sloganların işletmelere kazandırdıkları, yurt dışı patent ve marka başvuru sistemleri, uluslararası markalaşma, tasarım tescilleri, patent/faydalı model süreçleri, ile alakalı faydalı bilgiler aktarılacak.” dedi. Başkan Sakarya; katılımcılar için ücretsiz olarak düzenlenen bilgilendirme toplantısına tüm üyelerini davet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.