DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
<strong>ABB’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMLARI</strong>

ABB’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMLARI

ABONE OL
16 Mart 2022 17:36
<strong>ABB’DEN ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMLARI</strong>
1

BEĞENDİM

ABONE OL

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 107. yıl dönümü nedeniyle çeşitli programlar düzenleyecek. Anıtkabir ve Cebeci Şehitliği’nde başlayacak anma törenleri, AŞTİ’de ve Kızılay Metro İstasyonu’nda devam edecek. ABB, Gençlik Parkı Büyük Sahne’de tüm Başkentlilere açık “Mektuplarla Çanakkale Destanı” adlı oratoryoya da ev sahipliği yapacak.

     Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 107. yıl dönümünde Başkent’te çeşitli anma programları düzenleyecek.

     Anma törenleri, Ankara Valisi Vasip Şahin ve devlet erkânı ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berkay Gökçınar’ın saat 10.00’da katılacağı Anıtkabir ziyareti ile başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sercan Çığgın’ın da yer alacağı bir başka tören programı da saat 11.00’de Cebeci Şehitliği’nde gerçekleştirilecek.

ABB’DEN ORATORYO: ‘‘MEKTUPLARLA ÇANAKKALE DESTANI’’

     ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ise 18 Mart 2022 Cuma günü saat 19.00’da Gençlik Parkı Büyük Sahne’de sahnelenecek ‘‘Mektuplarla Çanakkale Destanı’’ adlı oratoryoya ev sahipliği yapacak.

     ABB Başkent Tiyatroları oyuncuları ve Kent Orkestrası; Aylin Tez’in yönetmenliğini, Kemal Günüç’ün orkestra şefliğini üstleneceği oratoryoda Çanakkale şehitlerinin mektuplarından kesitler seslendirecek. Ücretsiz gerçekleştirilecek oratoryoya katılmak isteyen Başkentliler, “0312 507 37 63” telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilecek.

     Büyükşehir Belediyesi Kadın Lokalleri de 18 Mart’ta saat 19.30’da Elmadağ Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 21 Mart’ta saat 14.00’te Gençlik Parkı Büyük Sahne’de, 23 Mart’ta ise saat 14.00’te Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi’nde “Ana Doluyum” adlı oyunu tüm vatandaşlara açık olarak sahneleyecek.

AŞTİ VE KIZILAY METRO İSTASYONU’NDA DA ANMA PROGRAMI

    Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için AŞTİ ve Kızılay Metro İstasyonu’nda anma programı düzenleyecek.

    18 Mart 2022 Cuma günü saat 10.00’da AŞTİ’de, 14.00’te ise Kızılay Metro İstasyonu’nda İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayacak anma programında Çanakkale şehitleri için şiirler okunacak. Çeşitli dinletilerin yer alacağı programda vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikram edilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.