DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KIŞ FESTİVALİ RESUL DİNDAR’IN KONSERİYLE SONA ERDİ

KIŞ FESTİVALİ RESUL DİNDAR’IN KONSERİYLE SONA ERDİ

ABONE OL
28 Mart 2022 15:59
KIŞ FESTİVALİ RESUL DİNDAR’IN KONSERİYLE SONA ERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

   Ankara Büyükşehir Belediyesi, kış etkinliklerinin vazgeçilmez adresi hâline gelen BELPA Buz Pateni Tesisi’nde kışa veda konseri düzenlendi. Kış Festivali Kapanış Konseri’nde sahne alan Karadenizli sanatçı Resul Dindar unutulmaz yöresel türkülerini Başkentliler için söyledi.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri kış aylarında da kültür ve sanat dolu etkinliklerle buluşturdu.

    BELPA Buz Pateni Tesisi’nde kültür etkinlikleri kapsamında ilk kez düzenlenen ve 45 gün süren Kış Festivali, Karadenizli sanatçı Resul Dindar’ın konseri ile sona erdi. Karadenizli sanatçı seslendirdiği yöresel türkülerle Başkentlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

BELPA BUZ PATENİ TESİSİ SON KONSERLE KIŞA VEDA ETTİ

     Kış ayı boyunca birçok konsere ev sahipliliği yapan BELPA Buz Pateni Tesisi’nde düzenlenen konsere 7’den 70’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

     “Ankara en iyisini hak ediyor. Bence şu an bunu yaşamaya başladı” sözleriyle Ankara’yı çok sevdiğini, Ankaralılarla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını belirten ve Büyükşehir Belediyesine ev sahipliği için teşekkür eden Dindar’ın canlı performansına sanatseverler de saatlerce eşlik etti. Ankara’yı kültür ve sanatın da Başkent’i yapmayı amaçladıklarını söyleyen ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Ali Bozkurt, “Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın kültür ve sanatın Başkent’i Ankara söyleminin içini doldurmak için tüm ekibimizle çalışıyoruz. Yeni ve farklı projelerimizle Ankaralıların huzurunda olacağız” dedi.

BAŞKENT YAZ ETKİNLİKLERİNE HAZIRLANIYOR

Kış ayı boyunca birçok kültürel ve sanatsal etkinliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, yaz ayları için de dopdolu bir etkinlik takvimi hazırlamaya başladı.

     Büyük sürprizlerle yeni döneme hazırlandıklarını ifade eden BELPA AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Özkara, şöyle konuştu:

“BELPA Buz Pateni Tesislerimiz yıllardır atıl olarak kaldığı için çok aktif değildi. Bizimle birlikte eski güzel günlerine kavuştu. Bugün festivalin son günü olsa da çok büyük sürprizler ile yeni döneme hazırlanıyoruz. İnşallah Ankaralı vatandaşlarımızla çok güzel vakitler geçireceğiz. Kültür ve sanat alanında Mansur Başkanımızdan aldığımız cesaret ve güçle daha güzel günler yaşayacağız.”

Düzenledikleri kış festivali ile Ankara’da kış aylarında da festival yapılabileceğini göstermek istediklerini vurgulayan BELPA AŞ Genel Müdürü Ramazan Değerli ise “Ankara’da kışın da festival yapılabileceğinin bir örneğini yaşadık ve bu yıl ilkini gerçekleştirdik. Böyle güzel günleri Ankara’mıza yaşattığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi izlemeye devam edin diyorum çünkü mayıs ayında da güzel etkinliklerimiz olacak. Spor ve sanatı bir araya getireceğimiz etkinliklerde tüm Ankaralı gençlerimizi, tüm halkımızı bekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.