DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

POLATLI BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
29 Mart 2022 16:27
POLATLI BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘HAYVANSEVERLER SOKAK HAYVANLARI İLE DOĞRU İLETİŞİM KONFERANSINDA BULUŞTU’

Polatlı Belediyesi Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi ile imzalanan protokol kapsamında sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Polatlı Kent Konseyi Konferans Salonu’nda Polatlı Belediyesi ve Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen ‘Sokak Hayvanlarının Beslenmesinde Bilmemiz Gereken Doğrular, ve ‘Köpeklerle Doğru İletişim Yolları’ Konferansında sokak hayvanlarına dair sorunlar, çözüm yolları ve yapılması gerekenler masaya yatırıldı. 

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan, Prof. Dr. Pınar Saçaklı, Doç. Dr. Yasemin Salgırlı Demirbaş, Veteriner Hekimler, Polatlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Personeli, Polatlı Doğa ve Hayvan Dostları Derneği Başkanı Aysun Taşçı, Polatlılı Hayvanseverler ve öğrencilerin katıldığı anlamlı toplantıda katılımcılara hayvanların doğru beslenme yöntemleri ve iletişim kurma yolları gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin yürütülen çalışmalarla ve alanında uzman kurumlarla imzalanan protokollerle; Polatlı’da sokak hayvanlarına yönelik kalıcı çözümler üretmek adına önemli adımlar attıklarını belirtti. Polatlılı hayvanseverler sokak hayvanlarına yönelik yürütülen projelerden ve kısırlaştırma çalışmalarından dolayı Başkan Yıldızkaya’ya teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.