DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ANKARA ULAŞIMI İÇİN BİR MÜJDE DAHA: 355 OTOBÜSE EK OLARAK 14 OTOBÜS DAHA SATIN ALINDI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • ANKARA ULAŞIMI İÇİN BİR MÜJDE DAHA: 355 OTOBÜSE EK OLARAK 14 OTOBÜS DAHA SATIN ALINDI

ANKARA ULAŞIMI İÇİN BİR MÜJDE DAHA: 355 OTOBÜSE EK OLARAK 14 OTOBÜS DAHA SATIN ALINDI

ABONE OL
4 Nisan 2022 15:15
ANKARA ULAŞIMI İÇİN BİR MÜJDE DAHA: 355 OTOBÜSE EK OLARAK 14 OTOBÜS DAHA SATIN ALINDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

     Ankara Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda artan nüfus nedeniyle hem yoğunluğu azaltmak hem de konforu artırmak amacıyla araç filosunu 2013 yılından sonra ilk kez yeniliyor. EGO Genel Müdürlüğü tarafından daha önceden satın alınan yeni otobüslerin teslim alma süreci peyderpey devam ederken, yeni otobüs alımları da sürüyor. EGO Genel Müdürlüğü, öz kaynaklarıyla ayrıca 2022 model 14 otobüsün daha alımını Devlet Malzeme Ofisi üzerinden gerçekleştirdi. Filoya katılacak yeni otobüs sayısı son alımlarla birlikte toplamda 369 olacak.

     Toplu ulaşımda seferberlik başlatarak Ankaralılara daha hızlı ve konforlu seyahat imkânı sağlamayı amaçlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu yenileyerek genişletmeye devam ediyor.

     Aşama aşama teslim alınan modern otobüsleri Başkentlilerle buluşturan ve teslimat sürecini sürdüren EGO Genel Müdürlüğünden öz kaynaklarıyla ayrıca yeni otobüs alımı müjdesi de geldi.

     Filosunu her geçen gün genişleten EGO Genel Müdürlüğü, 2022 model 14 yeni otobüsün daha alımını Devlet Malzeme Ofisi üzerinden gerçekleştirdi. 12 metre, dizel yakıtlı, alçak tabanlı, engelli erişimine uygun, klimalı ve 2022 model Mercedes-Benz Conecto marka otobüsler, önümüzdeki günlerde araç filosuna dâhil edilecek. Yeni otobüslerin sayısı son alımlarla birlikte toplamda 369 olacak.

YENİ OTOBÜSLER EN YOĞUN HATLARDA HİZMET VERECEK

     EGO Genel Müdürlüğünün daha önce gerçekleştirdiği 355 adet otobüs alımı kapsamında 30 yeni otobüs daha teslim alınırken, teslim alınan otobüs sayısı 260’a yükseldi.

     Yeni satın alınan 14 adet otobüs ile haziran ayı sonuna kadar 109 otobüsü daha filoya katacak olan EGO Genel Müdürlüğü, bu otobüsleri Ankaralıların talepte bulunduğu yoğun hatlara yönlendirerek toplu ulaşım hizmeti verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.