DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE TİYATROSU YENİ OYUNU İLE MARDİN’DE PERDELERİNİ AÇTI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE TİYATROSU YENİ OYUNU İLE MARDİN’DE PERDELERİNİ AÇTI

POLATLI BELEDİYE TİYATROSU YENİ OYUNU İLE MARDİN’DE PERDELERİNİ AÇTI

ABONE OL
5 Nisan 2022 15:45
POLATLI BELEDİYE TİYATROSU YENİ OYUNU İLE MARDİN’DE PERDELERİNİ AÇTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Tiyatrosu ‘By Mıstık Show’ adlı oyunu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından Dünya Tiyatrolar Günü etkinlikleri dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Tiyatro Festivali kapsamında Mardin Artuklu Üniversitesi Vali Koçaklar Sahnesi’nde perdelerini açtı. Toplam 490 Tiyatro Topluluğu’nun arasında 86 Tiyatro oyunundan biri olarak seçilen By Mıstık Show Mardin’de iki gün boyunca iki seans halinde sergilendi.

UNİMA Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi, Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı ve Polatlı Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yeşilyurt tarafından hazırlanarak sahneye konulan ve Polatlı’da binlerce öğrenci tarafından ücretsiz olarak izlenen By Mıstık Show Mardin’li izleyicilerden de tam not aldı. Festival boyunca iki seans halinde sergilenen Polatlı Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu By Mıstık Show toplam 800 izleyiciye iki gün boyunca eğlenceli anlar yaşattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.