DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN YILDIZKAYA YÜZDE 51’LİK REKOR ORANLA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’NE İMZAYI ATTI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BAŞKAN YILDIZKAYA YÜZDE 51’LİK REKOR ORANLA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’NE İMZAYI ATTI

BAŞKAN YILDIZKAYA YÜZDE 51’LİK REKOR ORANLA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’NE İMZAYI ATTI

ABONE OL
7 Nisan 2022 15:28
BAŞKAN YILDIZKAYA YÜZDE 51’LİK REKOR ORANLA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’NE İMZAYI ATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında yapılan toplu iş görüşmeleri neticesinde; Belediye bünyesinde çalışan sürekli işçileri kapsayan bir yıllık toplam zam oranı yüzde 51 olarak belirlendi. Polatlı Belediyesi bünyesinde sürekli olarak çalışan işçiler; bir yıllık olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında belirlenen primler ve yıllık zam neticesinde toplam yüzde 51’e varan rekor oranda iyileştirme ve sosyal haklar ile maaşlarını alacak.

BELEDİYE İŞ SENDİKASI ŞUBE BAŞKANI METİN; “ÇALIŞANLARINI ENFLASYONA EZDİRMEYEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜRSEL YILDIZKAYA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Belediye-İş Sendikası Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Nevzat Metin tarafından karşılıklı olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye sürekli işçilerinin maaşlarına kapsamlı bir iyileştirme yapıldı. Rekor düzeyde bir zam oranı ile Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın çalışanları enflasyona ezdirmediğini belirten Belediye-İş Sendikası Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Nevzat Metin, “Polatlı Belediyesi ile yapmış olduğumuz TİS görüşmeleri neticesinde belediye tarihinde rekor bir zam aldık. Görüşmelerimiz esnasında işçi ve emekçinin yanında olduğunu vurgulayarak Polatlı Belediyesi işçilerini enflasyona ezdirmeyen ve haklarını almasını sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’ya çok teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “EKONOMİK ŞARTLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ MUTLU EDECEK ŞARTLARDA ANLAŞTIK”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu şartları göz önünde bulundurarak işçi kardeşlerimizi mutlu edecek yüksek bir oranla Toplu İş Sözleşmesine imza attık. Ekonomik şartların getirdiği zorlukları biliyoruz. Gelişen şartlara göre yeniden değerlendirme yapacağız. Anlaşmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.Ek alanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.