DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CEMİL MERİÇ ENGELSİZ HAYAT MERKEZİ ÜYELERİ ONLİNE SATIŞ EĞİTİMİNDE BULUŞTU
  • Meydan Haber
  • Ekonomi
  • CEMİL MERİÇ ENGELSİZ HAYAT MERKEZİ ÜYELERİ ONLİNE SATIŞ EĞİTİMİNDE BULUŞTU

CEMİL MERİÇ ENGELSİZ HAYAT MERKEZİ ÜYELERİ ONLİNE SATIŞ EĞİTİMİNDE BULUŞTU

ABONE OL
14 Nisan 2022 16:56
CEMİL MERİÇ ENGELSİZ HAYAT MERKEZİ ÜYELERİ ONLİNE SATIŞ EĞİTİMİNDE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Bakanlığı, Polatlı Belediyesi ve Polatlı Ticaret Odası’nın katkılarıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi’nde el sanatları üzerine üretim yapan engelli bireylere ve ailelerine E-Ticaret ve Online Satış Eğitimi verildi. 

Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı eğitmenler tarafından verilen eğitimler kapsamında; aile bütçelerine katkıda bulunmak adına Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi içerisinde bulunan atölyelerde el sanatları ve takı üretimi yapan engelli bireylere, ürettikleri materyalleri internet üzerinden nasıl ve hangi doğru yöntemlerle satışa sunabilecekleri anlatıldı. Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi aracılığı ile el sanatları ve takı üretiminde bulunan engelli bireyler Ticaret Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen eğitimler kapsamında online satış teknikleri, internet üzerinden doğru satış yolları ve pazarlama gibi hususlarda bilgilendirildi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.