DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ovacık, ‘’ Kapımızı Ramazan’a, Kalbimizi Paylaşmaya Açtık ‘’
  • Meydan Haber
  • Ekonomi
  • Ovacık, ‘’ Kapımızı Ramazan’a, Kalbimizi Paylaşmaya Açtık ‘’

Ovacık, ‘’ Kapımızı Ramazan’a, Kalbimizi Paylaşmaya Açtık ‘’

ABONE OL
14 Nisan 2022 13:12
Ovacık, ‘’ Kapımızı Ramazan’a, Kalbimizi Paylaşmaya Açtık ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, 66 yaşındaki Aynur Teyze’ nin kendisine mesaj yoluyla ulaşarak yaptığı iftar davetine eşi Aslıhan Ünalan Ovacık ile birlikte katıldı. Mütevazi iftar sofrasında Ramazan’ın ruhunu Aynur teyze ile paylaşan ve orucunu açan Ovacık, iftar sofralarının bereketinin ve kutsallığının derinden hissedildiği Ramazan ayının ruhunu paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ovacık, ‘’ Kapımızı Ramazan’a, kalbimizi paylaşmaya açtık. Eşim Aslıhan hanım ile birlikte Aynur teyzemizin davetine katıldık. Konukseverliği ve hoşsohbeti ile eski Ramazanları hissettiren Aynur teyzemize teşekkür ediyoruz. ‘’ifadelerinde bulundu. 

Ovacık Ailesi, Ramazan Ruhuyla Aynur Teyze’nin İftar Sofrasında

66 yaşındaki Aynur Teyze’ nin kendisine mesaj yoluyla ulaşarak yaptığı iftar davetine eşi Aslıhan Ünalan Ovacık ile birlikte katılan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, orucunu Aynur Teyze’nin iftar sofrasında açtı. Ramazan ayının kutsiyetini,anlamını ve ruhunu mütevazi evinde Aynur Teyze ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Ovacık, ‘’ Aynur Teyzemizin duygu dolu iftar daveti mesajı üzerine eşim Aslıhan hanım ile birlikte Aynur teyzemizin hanesine, iftar sofrasına konuk olduk. Ramazan ayının ruhunu birlikte paylaştık. Aile büyüklerimizle birlikte yaşadığımız eski Ramazan’ları hatırladık. Güzel sohbeti ve konukseverliği için Aynur teyzemize teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi.

Aynur Teyze, ‘’ Merhametli Oğlum, Vicdanlı Oğlum, Seni Polatlı’ya Başkan Görmek İsterim ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık’a gönderdiği duygu dolu iftar daveti mesajı sonrasında Ovacık ailesini evinde, iftar sofrasında ağırlayan Aynur teyze, Ovacık ailesinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. ‘’ Polatlı’lıyız, Polatlı’nın özüyüz. Bir oğlum ve bir gelinim daha oldu. Gelişinizle beni çok mutlu ettiniz. Merhametli oğlum, vicdanlı oğlum, seni Polatlı’ya Başkan görmek isterim. Fakirin, yoksulun ve yoksunun dostu olacağını bilirim. Emeklinin hali ortada, asgari ücretlinin hali de ortada… Elektrik, doğalgaz faturaları tansiyonumu oynatıyor. Markete gidiyorum etiketler haftalık değişiyor. Domatese, salataya, marula, patlıcana, sivri bibere güç yetmiyor. İnsan bu durumda bir şefkat eli bekliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Başkan, doğalgaz yardımı yaptı, 600 TL garibana destek verdi, tohum desteği, mazot desteği, fide desteği, esnaf desteği verdi. Yani fakirin yanında oldu. Senin fakirin yanında olacağından eminim.Polatlı’nın özüsünüz. Bir Aynur Teyzen ‘’ Çayını içmeye geldim bizim oğlan ’’  diyerek gelsin kapına…Dualarım sizinle…’’  dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.