DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ovacık, ‘’ Şehitlerimiz, Toprağa Değil Kalplerimize Gömdüğümüz Ölümsüzlerimizdir ‘’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Ovacık, ‘’ Şehitlerimiz, Toprağa Değil Kalplerimize Gömdüğümüz Ölümsüzlerimizdir ‘’

Ovacık, ‘’ Şehitlerimiz, Toprağa Değil Kalplerimize Gömdüğümüz Ölümsüzlerimizdir ‘’

ABONE OL
14 Nisan 2022 13:28
Ovacık, ‘’ Şehitlerimiz, Toprağa Değil Kalplerimize Gömdüğümüz Ölümsüzlerimizdir ‘’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı, Ovacık, ‘’  Mehmet Akif Ersoy’un, İstiklal Marşı’mızda “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda… Şüheda fışkıracak toprağı sıksan Şüheda…” mısralarında dile getirdiği gibi, bu toprakları bize Vatan kılan, her karışını kanlarıyla sulayan şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman gurur kaynağımız olmuştur. ‘’ ifadelerinde yer verdi.

Ovacık, ‘’ Kim Bu Vatanın Uğruna Olmaz ki Fedâ? Şüheda Fışkıracak Toprağı Sıksan Şüheda’’

14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Aziz Türk Milleti’nin tarihi boyunca, “Ölürsek Şehit, kalırsak Gazi oluruz.” düsturuyla bağımsızlık mücadelesi verdiğini ve ay yıldızlı al bayrak uğruna büyük fedakârlıklar gösterdiğini vurgulayan Ovacık, ‘’ 100 yıl önce Sakarya’da, Çanakkale’de, Dumlupınar’da yazılan kahramanlık destanları bu yüce millet var oldukça yazılmaya devam edecektir. Bizler, Vatan, Bayrak, Millet sevgisini tüm sevgilerden üstün tutan şehitler ve gazilerle,onurla  dolu bir milletiz. Tarihin her döneminde taşıdığı iman ve inançla birçok kahramanlıklar sergileyen ordumuz ve polisimizle emniyet güçlerimiz, bu vatan uğruna canını hiç düşünmeden vermesini bilmiştir. Ulaştıkları şehitlik mertebesi ile her zaman bağımsızlığın en güzel örneklerini göstermiştir. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Ovacık, ‘’ Şehitlerimizi, Saygıyla, Duayla, Rahmetle Yâd Ediyorum ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık,’’ Milletimiz, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği zorlu mücadeleler sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edecektir. Cumhuriyeti ve değerlerini korumak uğruna bizlere bu büyük zaferleri ve güzel yurdu armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı, aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi rahmetle, duayla ve minnetle yâd ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.