DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BÜYÜKŞEHİR’DEN BAL GİBİ EĞİTİM: ARICILIK EĞİTİMİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 29 NİSAN
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • BÜYÜKŞEHİR’DEN BAL GİBİ EĞİTİM: ARICILIK EĞİTİMİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 29 NİSAN

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAL GİBİ EĞİTİM: ARICILIK EĞİTİMİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 29 NİSAN

ABONE OL
27 Nisan 2022 17:36
BÜYÜKŞEHİR’DEN BAL GİBİ EĞİTİM: ARICILIK EĞİTİMİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 29 NİSAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

    Başkentli yerli üreticilere kırsal kalkınma desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te arıcılığın gelişmesi, yaygınlaştırılması ve artırılması amacıyla ücretsiz arıcılık eğitimi veriyor. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Merkez Arıcılar Birliği ile yapılan protokol kapsamında kurulan “Arıcılık Akademisi”nden yararlanmak isteyenler, “www.baskenttarim.ankara.bel.tr” internet adresi üzerinden 29 Nisan tarihine kadar başvuruda bulunabilecek. Başkent balını markalaştırmak ve dünyaya tanıtmak için verilecek eğitimler, 23-30 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek.

     Ankara Büyükşehir Belediyesi, yerli arı üreticilerini desteklemek ve isteklileri arıcılığa teşvik etmek amacıyla “arıcılık eğitimi” vermeyi sürdürüyor.

     Başkent’te arıcılığın gelişmesi, tanıtılması ve artırılması amacıyla Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Merkez Arıcılar Birliği ile yapılan protokol kapsamında kurulan “Arıcılık Akademisi”nde verilen ücretsiz arıcılık eğitimleri yeniden başlıyor.

BAŞVURULAR İNTERNET ADRESİNDEN YAPILABİLECEK

     Arıcılığa ilgi duyanlar kadar mevcut üreticilere yönelik düzenlenen ücretsiz eğitimlere istekliler, www.baskenttarim.ankara.bel.tr internet adresi üzerinden 29 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

    Başkent balının markalaşması ve dünyaya tanıtılmasına katkı sağlayacak eğitimler, 23-30 Mayıs 2022 tarihleri arasında hem teorik hem de uygulamalı olarak yapılacak. Uzman eğitmenler eşliğinde Arıcılık Akademisi’nde düzenlenecek eğitimlerde arı yetiştiriciliği, arı hastalıkları ve arı ürünleri konularında da önemli bilgiler verilecek.

    Toplam 6 noktada yapılacak ve 6 gün sürecek eğitimler;

-23 Mayıs 2022 tarihinde Beypazarı Kaymakamlık Konferans Salonu,

-24 Mayıs 2022 tarihinde Kahramankazan Aile Yaşam Merkezi,

-25 Mayıs 2022 tarihinde Kızılcahamam Gençlik Merkezi,

-26 Mayıs 2022 tarihinde Gölbaşı Kadınlar Lokali,

-27 Mayıs 2022 tarihinde Çubuk Aile Yaşam Merkezi,

-30 Mayıs 2022 tarihinde Keçiören Kuşcağız Aile Yaşam Merkezinde gerçekleştirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.