DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİ PAYLAŞIM MERKEZİ BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARI MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ PAYLAŞIM MERKEZİ BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARI MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ PAYLAŞIM MERKEZİ BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARI MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
28 Nisan 2022 17:28
POLATLI BELEDİYESİ PAYLAŞIM MERKEZİ BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARI MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak ve kıyafet desteği sağlamak amacıyla kurulan Polatlı Belediyesi Giysi Bankası ve Paylaşım Merkezi; yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi çocukları mutlu etmeye devam ediyor. Başkan Yıldızkaya’nın desteği ile Ramazan Bayramı’na özel olarak hazırlanan kıyafetler ve ayakkabılar çocuklara verilmek üzere Paylaşım Merkezi’ne başvuruda bulunan ailelere teslim ediliyor.

Polatlı Belediyesi tarafından düzenli olarak hazır tutulan yeni kıyafetlerin yanı sıra; vatandaşlar tarafından bağışlanan yeni ve kullanılabilecek durumda olan ikinci el kıyafetler de ihtiyaç sahibi aileler için Paylaşım Merkezi’nde değerlendiriliyor. Bayram öncesi çocukları için kıyafet ve ayakkabı almak isteyen vatandaşlar Polatlı Kent Konseyi Binası 5. Katta hizmet veren Polatlı Belediyesi Giysi Bankası ve Paylaşım Merkezi’ne şahsen başvuruda bulunabilirler.

BAYRAMA ÖZEL HAZIRLANAN KIYAFETLER VE AYAKKABILAR ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Paylaşım Merkezi yetkililerinden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla hazırladığımız kıyafetler ve ayakkabılarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya, çocuklarımızı mutlu etmeye devam ediyoruz. Yeni veya kullanılabilecek durumda olan ikinci el kıyafetler hususunda daha fazla çocuğumuza ulaşabilmek, yardım edebilmek adına tüm kıymetli hemşehrilerimizin bağışlarını kabul ediyoruz. Bağışta bulunmak isteyen hemşehrilerimizden hazırladıkları kıyafetleri Polatlı Kent Konseyi Binası 5. Katta hizmet veren Giysi Bankası ve Paylaşım Merkezimize bırakmalarını rica ediyoruz.” Cümlelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.