DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYSEL DEMİR: ‘‘ TÜM HALKIMIZIN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLARIM’’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYSEL DEMİR: ‘‘ TÜM HALKIMIZIN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLARIM’’

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYSEL DEMİR: ‘‘ TÜM HALKIMIZIN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLARIM’’

ABONE OL
20 Mayıs 2022 12:01
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYSEL DEMİR: ‘‘ TÜM HALKIMIZIN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLARIM’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı. Demir mesajında ‘‘ 19 Mayıs Çanakkale’de başlayan 1. Dünya Savaşı boyunca asla pes etmeyen bir milletin direniş cethidir. Böylesi derin manalar içeren günün gençlerimize armağan edilmesi tesadüf değildir. 19 Mayıs milletimiz için gurur vesilesi, siz gençler için bir ilham kaynağıdır. Samsun’a atılan ilk adımın önemini kavramalıyız..
Samsun’da yakılan meşaleyi bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyan siz gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesidir.Işığımız, umudumuz özgürlüğümüzün, egemenliğimizin ve cumhuriyetimizin teminatı aziz Türk Gençliği…
Bugün biz, sizlere daha aydınlık, umutlu ve barış dolu bir gelecek için çalışırken, sizden beklentimiz, kahraman ecdadımızdan emanet aldığımız vatan ve bayrak sevgisine, özgürlük aşkına sahip çıkmanız, bu yüce değerleri sonraki nesillere aktarmanızdır. Samsun’da yakılan meşaleyi bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyan siz gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesisiniz.Milli değerlerine bağlı, evrensel değerlerle barışık olarak ve geleceğe güvenle bakarak yetişmeniz, 19 Mayıs ruhunu anlamanız, benimsemeniz ve sorumluluğunu üstlenmeniz, geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır. Sizlerden çok büyük başarılar bekliyor ve sizlere güveniyoruz. Üstlendiğiniz büyük sorumluluğun bilinciyle çok çalışacağınıza, Cumhuriyetimize kararlılıkla sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum.” Bu ülkenin gençlerinin arasına kimse nifak tohumu ekemeyecektir.
Tüm halkımızın Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsun. ‘‘ sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.