DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AHİ TOHUM’DAN 5.YILDÖNÜMÜNDE ÇOŞKULU KUTLAMA

AHİ TOHUM’DAN 5.YILDÖNÜMÜNDE ÇOŞKULU KUTLAMA

ABONE OL
3 Haziran 2022 11:29
AHİ TOHUM’DAN 5.YILDÖNÜMÜNDE ÇOŞKULU KUTLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AHİ Tohum Ürünleri kuruluşunun 5.yıl dönümünü geçtiğimiz gün düzenlenen bir programda kutladı. Programda sıra gecesi yapılırken programa katılan çiftçilere çekilişle hediyeler dağıtıldı. Programa, Kırşehir Milletvekili Mikail Aslan, Konya Milletvekili Orhan Erdem, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı İlçe Tarım Müdürü Burhanettin Sütçü, Polatlı İlçe Tarım Kredi Müdürü Emrah Çakmaktepe, Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, Polatlı Esnaf Kefalet Odası Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, Alpu Ziraat Odası Yönetim Kurulu, Organize Sanayi Başkanı Erol Ünal,Polatlı Soğan Üreticileri Birlik Başkanı İlhami Teke, Polatlı Eski Başhekimi Ali Rıza Koçoğlu, Polatlı Ticaret Borsası Meclis Başkanı Osman Özel, Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Demokrat Parti İlçe Başkanı Erkut Kubat, İYİ Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Adnan Sezgin, AHi Evran Ocağı Derneği Genel Başkanı Yunus Çelik katılım sağladı.

AHİ Tohum Ürünleri yetkilisi Sevgi Demir Coşkun kutlama programında konuşma gerçekleştirdi. Coşkun konuşması esnasında duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olaman Coşkun konuşmasında, ”5. yılımızda hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız iyi ki yanımdasınız. Size olan sevgimi anlatamam. 5 Yılda bizi bugünlere getiren çiftçi kardeşlerim ağabeylerim bugünlere sizin desteğinizle geldim. Bu işe girerken bir tane evim vardı, sektörde hiç kadın temsilci olmadığı için bir evim vardı sattım çok da az bir para ile sektöre girdim. Sektöre girdiğimde bana büyük destek veren Başkanım Yahya Toplu’ya ne kadar teşekkür etsem azdır. İlçe Tarım Müdürümüz Burhanettin Sütçü hep destek oldu. Çiftçilerimiz için en iyisini yapmaya çalıştık, saha çalışmalarımız oldu. Ziraat Mühendisi değilim ama iyi bir Ziraat Mühendisi oldum sizlerin sayenizde. Tarlalardan çıkmadım, çiftçilerimize verdiğimiz tohumları başından sonuna takip ettim ve verdiğimiz hiç bir ürün yüzümüz kara çıkartmadı. Gübre işine girdim ve çok iyi sonuçlar aldık. İyi ki varsınız siz olmazsanız biz olmayız” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.