DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET ODASI  ÜYELERİNİ ENDÜSTRİ FUARINA GÖTÜRDÜ

POLATLI TİCARET ODASI  ÜYELERİNİ ENDÜSTRİ FUARINA GÖTÜRDÜ

ABONE OL
9 Haziran 2022 09:19
POLATLI TİCARET ODASI  ÜYELERİNİ ENDÜSTRİ FUARINA GÖTÜRDÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası üyelerine yönelik yapmış olduğu faaliyetleri kapsamında  Wın Eurasıa Endüstri  Fuarına ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyaret kapsamında ticaret odası üyeleri metal işlemeden otomasyon teknolojilerine, elektrik-elektronikten iç lojistiğe, yüzey işlemeden kaynak teknolojilerine en son yenilikleri yerinde inceleme fırsatını yakaladı.

Polatlı Ticaret Odası 8-11 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen Wın Eurasıa Endüstri  Fuarına  ücretsiz olarak üyelerine iş gezisi tertip etti. 30 kişilik ekip ile geniş bir katılım sağlanılan fuar gezisinde katılımcılar ikili firma görüşmeleri, fuar alanı gezisi ile sektörleri hakkında detaylı bilgiler aldılar. Polatlı Ticaret Odası tarafından organize edilen fuarlarda katılımcı olmak isteyen üyeler 03126231084-127’den fuar listelerine adlarını yazdırabilirler.

HER SEKTÖR İÇİN İŞ GEZİLERİ DÜZENLİYORUZ

Ticaret Odası tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuar organizasyonları hakkında açıklamada bulunan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurlu Başkanı Ulvi Sakarya gerçekleştirilen iş gezisinin fuar katılımcılarının ticari hayatı için oldukça faydalı olduğunu beyan ederek : ”  Gerçekleştirdiğimiz Wın Eurasıa Endüstri  Fuarına  iş gezisi üyelerimizin sektörleri ile alakalı değişen teknolojileri yerinde izlemelerine olanak sağlayan, ayrıca ticari ilişkilerini geliştirmelerine  imkan yaratan bir iş gezisi olmuştur. Fuar kapsamında ; metal işlemeden otomasyon teknolojilerine, elektrik-elektronikten iç lojistiğe, yüzey işlemeden kaynak teknolojilerine en son yenilikleri yerinde incelediler. Farklı sektörleri kapsayan yurt içi ve yurt dışı fuarlarımızı organize etmeye devam edeceğiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.