DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İl Sayısı 100’e çıkıyor! Polatlı il olacak mı?

İl Sayısı 100’e çıkıyor! Polatlı il olacak mı?

ABONE OL
25 Haziran 2022 19:24
İl Sayısı 100’e çıkıyor! Polatlı il olacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı. Siyasi kulislerden #Polatlı ‘nında içerisinde yer alacağı bilgisi geliyor.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat Belediyesi tarafından düzenlenen ”Kültürel Etkileşim Ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta” etkinliklerinde konuştu. 

Özdemir, “İnşallah hedefimiz bu bölgenin, Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanımızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlatımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim” diye konuştu. 

MHP lideri Bahçeli, partisini 10 Mayıs 2022 tarihli grup toplantısında Türkiye’deki göçmen sorunundan söz ederken “Elbette Türkiye yol geçen hanı, göçmen kampı değildir. Demografik özellikleri, sosyal dokusu korunmalıdır. Bunlara titizlik gösteriliyorken yabancı düşmanlığını teşvik edenlerin tuzaklarına da uyanık olmak şarttır. Biz il sayısı 100 olan, nüfusu da 100 milyona ulaşmış bir Türkiye hedefliyoruz” demişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.