DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
<strong>20.09.2022</strong>

20.09.2022

ABONE OL
20 Eylül 2022 16:59
<strong>20.09.2022</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 BAŞKAN YILDIZKAYA BELEDİYE PERSONELİNE MÜJDEYİ VERDİ

“TÜM PERSONELLERİMİZİN MAAŞ MİKTARLARI FARKETMEKSİZİN EŞİT VE REKOR MİKTARDA PROMOSYON ALMALARINI SAĞLADIK, HAYIRLI OLSUN”

Polatlı Belediyesi personellerinin tümüne eşit şekilde destek olmak, memur ve işçi maaşlarına aynı oranda katkıda bulunmak amacıyla Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın girişimleriyle başlatılan maaş promosyon ihalesi 17 Bin 100 TL’lik rekor rakamla tamamlandı. Bankalarla yürütülen görüşmeleri titizlikle ve yakından takip eden Başkan Yıldızkaya; memur, işçi ve sözleşmeli çalışanların tümünü kapsayan yeni anlaşma kapsamında bütün personellerin maaş miktarları fark etmeksizin aynı oranda promosyon alacağının müjdesini verdi.

TÜM PERSONELİN HESAPLARINA TEK SEFERDE 17 BİN 100 TL PROMOSYON YATACAK

Dün itibariyle gerçekleştirilen ihale sonucunda; anlaşmaya varılan banka tarafından Polatlı Belediyesi personellerinin tümünün hesabına 17 Bin 100 TL banka promosyonu yatırılacak. 2022-2025 yıllarını kapsayan yeni anlaşma ile Polatlı Belediyesi tarihindeki rekor promosyon miktarının personellerin hesaplarına tek seferde yatırılacağı belirtildi.

Tüm Polatlı Belediyesi çalışanlarına maaş miktarları fark etmeksizin aynı miktarda katkıda bulunmak amacıyla süreci titizlikle planladıklarını ve promosyon görüşmelerini yürüttüklerini dile getiren Başkan Yıldızkaya konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Belediyemizde aynı mesaiyi paylaştığımız kıymetli çalışanlarımıza ekonomik olarak katkı ve destekte bulunmak amacıyla banka promosyon görüşmelerimizi bugün itibariyle tamamladık. Kurumumuz tarihindeki en yüksek sözleşmeyi neticelendirerek; 17 Bin 100 TL’lik promosyon tutarını maaş miktarları fark etmeksizin tüm personellerimizin eşit şekilde alabilmelerini sağlayan bir anlaşmaya vardık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, değerli personellerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Cümlelerine yer verdi.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.