DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Ovacık, ‘’ Peygamberimizin Işığını Yansıtan Barış, Rahmet, Merhamet Duygularını Yaşamlarımıza Taşımalıyız ’’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Ovacık, ‘’ Peygamberimizin Işığını Yansıtan Barış, Rahmet, Merhamet Duygularını Yaşamlarımıza Taşımalıyız ’’

Ovacık, ‘’ Peygamberimizin Işığını Yansıtan Barış, Rahmet, Merhamet Duygularını Yaşamlarımıza Taşımalıyız ’’

ABONE OL
7 Ekim 2022 15:30
Ovacık, ‘’ Peygamberimizin Işığını Yansıtan Barış, Rahmet, Merhamet Duygularını Yaşamlarımıza Taşımalıyız ’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ovacık, ‘’ İnsanlığa yön gösterici olarak gönderilen, rahmet ve merhametin temsilcisi son Peygamber Hz.Muhammet (s.a.v) in dünyamıza teşrifini idrak ettiğimiz Mevlit Kandili’ni kutluyoruz. Peygamber efendimizi anlamak,sadece onun doğumundan haberdar olmak değildir. Aynı zamanda onun ışığını yansıtan merhamet, af,sabır ,adalet bütün insanlık için sevgi ve barış kavramlarını kendi dünyamızda taşımaktır. ‘’ ifadelerinde bulundu. 

Ovacık, ‘’ Peygamber Efendimiz, İnsanlığa Rehber Olarak Dünyamızı Şereflendirdiği Mevlit Kandilimiz Mübarek Olsun’’ 

Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’ Bugün bizim de içinde bulunduğumuz coğrafyada din ve mezhep ayrılıkları gözeterek akıtılan kardeş kanının durması için Hz.Muhammed (s.a.v.) ‘in yolunu takip etmek ve onu örnek almak yeterli olacaktır. ‘’ ifadelerine yer veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, ‘’ Hz. Muhammed  (SAV), sevgililerin sevgilisidir ve tüm insanlığa rahmet peygamberi olarak gönderilmiştir. O’nun gelişi ile insanlığın onurlandırılmıştır. Zira insanlığa en büyük rehber olarak gelmiştir. Bütün güzellikleri en kâmil manada şahsında barındıran en güzel örnektir. Peygamberimizi daha iyi tanımak tanıtmak, anlamak anlatmak, onun sevgisini canlı tutmak, örnek yaşayışını, özellikle kardeşlik hukukunu anlatmak, kardeşlik hukukunu bütün boyutlarıyla gündeme taşıyarak kardeşlik hukukunu ve ahlakını güçlendirmek, içinde bulunduğumuz zamanda en çok ihtiyaç duyduğumuz değerler bütünüdür. Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diler, başta milletimizin ve Polatlılı hemşehrilerimin, İslam âleminin ve tüm insanlığın Mevlid Kandilini kutlar, saygılar sunarım” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.