DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KAREMİŞ VE AYÇITIR’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

KAREMİŞ VE AYÇITIR’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

ABONE OL
28 Ekim 2022 10:21
KAREMİŞ VE AYÇITIR’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karemiş Gıda ve Ayçıtır Kuruyemiş yetkilileri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Karemiş Gıda’dan Müslüm Yağcı, Ayçıtır Kuruyemiş’ten Oğuz Aytekin katıldı. Ziyaret sonunda Karemiş ve Ayçıtır ürünleri hediye edildi.

YAĞCI, ‘‘ Polatlı’ya ziyareti olduğunda üretim tesisimizde misafir etmek istediğimizi ilettik ’’

Üretim tesisine Hisarcıklıoğlu’nu davet eden Karemiş Gıda Yöneticisi Müslüm Yağcı, ‘’ Karemiş Markası olarak ziyaret ettiğimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile daha önce YÖREX fuarında tanışma imkanı bulmuştuk. Bu buluşmamızda Polatlı’nın yükselen bir markası olan KAREMİŞ ürünlerinin hepsini değerli başkanımıza sunma fırsatımız oldu. İşletmemiz hakkında bizlerden bilgi isteyen başkanımız %90 oranında kadın istihdamı sağladığımız için öncelikli olarak teşekkür etti. Amacımızın Ankara’nın değerli ilçesi olan Polatlı’ya özgü ürünler çıkararak Türkiye’ye sunmak olduğunu ilettik, bu konuda da çok olumlu görüşlerini bizlere ileterek onure etti. Özellikle Karadut meyvesi ile ilgili yaptığımız bu çeşitlerin bölge için güzel bir kazanç olacağını, yıllardır bölgede yetişmiş olan meyvenin işlenip, raflarda yer almasının Polatlı’mıza değer katacağını iletti. Aile şirketi olarak yaptığımız bu işlerde de 3. kuşak olarak devam etmemiz kendisinin ilgisini çekti. Polatlı’ya ziyareti olduğunda üretim tesisimizde misafir etmek istediğimizi ilettik ve kendiside ilk fırsatta memnuniyetle katılacağını söyledi.’’ Dedi.

AYTEKİN, ‘‘ Polatlı
OSB’de ki tesisimize davet ettik.’’

%75 kadın istihdama sahip olduklarını belirten Ayçıtır Kuruyemiş Yöneticisi Oğuz Aytekin ise, ‘’ Ayçıtır markası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik. Polatlı bölgesinde yetiştirilen ay çekirdeği, kabak çekirdeği ve bunun gibi birçok ürünü işlediğimizi belirttik. Polatlı’nın yerel markası olduğumuzu ve hem Türkiye’nin birçok bölgesine Ankara’nın mahsulünü gönderdiğimizi belirttik. Bununla da kalmayıp yurtdışına ihracat yaptığımızı ve ülke ekonomisine büyük katkıda sunduğumuzu ifade ettik. %75kadın istihdam oranını koruduğumuzu da özellikle belirterek Polatlı OSB’de ki tesisimize davet ettik. En kısa sürede ziyaret edeceğini belirtti kendisi. ‘’ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.