DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TÜRK OCAKLARINDA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ANLATILACAK 

TÜRK OCAKLARINDA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ANLATILACAK 

ABONE OL
11 Kasım 2022 09:08
TÜRK OCAKLARINDA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ANLATILACAK 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Ocakları Polatlı Şubesi  ocak başı sohbetlerinin konusu  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamak olacak. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yılında düzenlenen bu anlamlı etkinliğe tüm Polatlı halkı davet edildi. 

Türk Ocakları Polatlı Şubesi yeni yönetiminin ilk icraatı ” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anlamak” konulu konferans olacak. 11 Kasım 2022 Cuma Saat 19:00’da Türk Ocakları Polatlı Şubesi  Prof. Dr. Mehmet Öz Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek konferansın konuşmacısı Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi – Ömer Faruk Kırmıt olacak. 

TÜM POLATLI HALKINI DAVET EDİYORUZ

Atatürk’ün ölümünün değil, “ölümsüzlüğünün” 84. yılı olduğunu belirten Türk Ocakları Polatlı Şube Başkanı İnanç Ölmez:  “Atatürk demek, ölümsüz fikirler demek. Atatürk’ü anladığımız zaman, bağımsızlığın, ulusal egemenliğin, akıl ve bilimin, çağdaş uygarlığın, yurtta ve dünyada barışın, kadın erkek eşitliğinin, bir ülkenin kendi kaynaklarıyla ayakta durmasının ne kadar önemli ve vazgeçilmez olduğunu da anlarız. Bunun üzerine bir şey koyabilirsek başarıya ulaşabiliriz. Ne koyabiliriz, bunu tartışmamız lazım. bu amaçla organize ettiğimiz konferansımıza tüm Polatlı halkını davet ediyoruz. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.