DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AKYURT OTONOMİ GALERİCİLER SİTESİ’NE EGO SEFERLERİ BAŞLIYOR

AKYURT OTONOMİ GALERİCİLER SİTESİ’NE EGO SEFERLERİ BAŞLIYOR

ABONE OL
5 Aralık 2022 10:42
AKYURT OTONOMİ GALERİCİLER SİTESİ’NE EGO SEFERLERİ BAŞLIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EGO Genel Müdürlüğü, Başkentlilerden gelen talep üzerine 468 Akyurt-Kızık Mahallesi-Balıkhisar-Büğdüz-Sıhhiye otobüsünün güzergâhını Otonomi Galericiler Sitesi’nin tüm bloklarına hizmet verecek şekilde yeniden düzenledi. 2 Aralık 2022 Cuma gününden itibaren 468 hat numaralı otobüs; Sıhhiye ve Akyurt duraklarından karşılıklı hareket edecek, sabah ve akşam ikişer adet servisle hizmet verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Başkentlilerin; hastane, eğitim, sağlık ve ticari alanlara daha konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla toplu ulaşım ağını genişletmeye devam ediyor.

EGO Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talep üzerine 468 Akyurt-Kızık Mahallesi-Balıkhisar-Büğdüz-Sıhhiye otobüsünün güzergâhında Otonomi Galericiler Sitesi’nin tüm bloklarına hizmet verecek şekilde düzenleme yaptı.

SEFERLER 2 ARALIK CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK

Başkentte otomobil satış galerilerinin merkezi olarak bilinen Otonomi Galericiler Sitesi’ne vatandaşların ve çalışanların daha kolay ulaşımını sağlamak için 486 hat numaralı EGO otobüsünün güzergâhı yeniden düzenlendi.

2 Aralık 2022 Cuma gününden itibaren, 468 Akyurt-Kızık Mahallesi-Balıkhisar-Büğdüz-Altınova-Otonomi-Sıhhiye flamalı otobüs, Sıhhiye ve Akyurt duraklarından karşılıklı hareket edecek. Otobüs, sabah ve akşam ikişer adet servisle hizmet verecek.

Vatandaşlar; Başkent 153 Çağrı Merkezi ve EGO Cepte uygulaması aracılığıyla durak numarası ile otobüsün servis saatlerini de sorgulayabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.