DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Polatlı’da anne ve oğlu öldürmeye teşebbüs eden şahıs serbest bırakıldı!
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • Polatlı’da anne ve oğlu öldürmeye teşebbüs eden şahıs serbest bırakıldı!

Polatlı’da anne ve oğlu öldürmeye teşebbüs eden şahıs serbest bırakıldı!

ABONE OL
5 Şubat 2023 21:21
Polatlı’da anne ve oğlu öldürmeye teşebbüs eden şahıs serbest bırakıldı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Anne H.Ç., Bursa’da oturduğu dönem içerisinde Celal S. ile tanıştı. Bir süre Celal S. ile konuşan anne H.Ç.’ye karşı Celal S. iddiaya göre; fiziki şiddet uygulamaya başladı. Bunun üzerine polise başvuran H.K, aile mahkemesinden Celal S. hakkında uzaklaştırma kararı aldı. H.K, Celal S.’nin kendisini öldürmekle tehdit etmeye devam etmesinin ardından oğluyla birlikte Polatlı’ya yerleşti. Celal S. uzaklaştırma kararının bitmesinin ardından Polatlı’ya gelerek H.K’nin yaşadığı yeri ve evi tespit ettikten sonra sabah 05.00 sıralarında Polatlı Fatih Mahallesi’ndeki evin balkon kapısını kırarak içeri girdi. İçerde uyuyan anne H.Ç. ve oğlu C.K’nin çığlık atmasının ardından Celal S. yanında getirdiği ip ile C.K’yi boğmaya kalktı. Bu esnada KADES uygulamasına basan anne H.Ç.’yı ve oğlu C.K’yı olay yerine gelen polis ekipleri kurtardı. 

Oğul C.K’nın boynunda ise ip izleri olduğu görülürken, anne ile oğul Celal S’den şikayetçi oldu. 

ÜZERİNDEN ÇIKANLAR ŞOK ETTİ!

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan anne ile oğlu öldürmeye teşebbüs eden Celal S’nin üst aramasında ise 4 adet şeytan kilidi, 2 adet ip ve 2 adet demir levye çıktı. 

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Celal S. Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı. 

“ÖLMEK İSTEMİYORUM”

Anne H.Ç., Celal S’nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına isyan etti.  

“Bugün sabah 05.00 sıralarında uyuduğumuz saatlerde beni ölümle tehdit eden Celal S. evimin balkon kapısını kırarak içeriye girdi ve elindeki ip ile önce oğlumu boğmaya kalktı. Oğlum C.K, Celal S. ile boğuşurken, ben hemen telefondaki KADES uygulamasına girerek, polis ekiplerine haber verdim. Polisler gelmeseydi. Bizim cenazemiz bu evden çıkacaktı. Celal S.’nin üzerinden 4 adet şeytan kilidi, 2 adet ip ve 2 adet demir levye çıktı. Bu bile Celal S.’nin planlı olarak beni öldürmek istemesine yeterli bir delil iken savcılık tarafından Celal S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Biz ölmek istemiyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.