DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI ‘‘ŞİDDET, İSTİFA VE GÖÇ GÖLGESİNDE BİR 14 MART DAHA’’
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • AVCI ‘‘ŞİDDET, İSTİFA VE GÖÇ GÖLGESİNDE BİR 14 MART DAHA’’

AVCI ‘‘ŞİDDET, İSTİFA VE GÖÇ GÖLGESİNDE BİR 14 MART DAHA’’

ABONE OL
17 Mart 2023 11:53
AVCI ‘‘ŞİDDET, İSTİFA VE GÖÇ GÖLGESİNDE BİR 14 MART DAHA’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Avcı, ‘’ Salgınlarda, afetlerde özveri timsali sağlıkçılarımız, şiddetin, sağlık çalışanlarının istifasının ve sağlık çalışanlarının göçünün gölgesinde bir 14 Mart’ıdaha kutla ( yama ) maktadır. Ancak tüm bunlara rağmen özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, bu onurlu görevi yerine getiren değerli sağlık emekçilerimizin haklı taleplerinin karşılandığı Halkın iktidarında bir gelecek diliyorum.”” dedi.
AVCI ‘’ İNSAN YAŞAMINA ADANMIŞ BİR MESLEĞİN MENSUPLARININ HAKLARI GASP EDİLMESİN ‘’
Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, 14 Mart Tıp bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “14 Mart 1919 tarihinde tıp okulu öğrencileri ve doktorlarının işgal kuvvetlerine başkaldırarak vatan savunması hareketine dönüştürdüğü eylemler bağımsızlık mücadelemizin kazanılmasındaki en önemli etkenlerden biri olmuştur. O dönem vatanı cephede savunan sağlık emekçilerimiz, koronavirüs salgınında tarih yazmışlardır. Deprem felaketinde de gösterdikleri özveri takdire şayandır.Ne acıdır ki el üstünde tutulması gereken sağlık çalışanlarımız, insan sağlığı için verdikleri mücadelede çoğu zaman yalnız bırakılmaktadır. Fiziki olarak da saldırıya uğrayan, canına kastedilen sağlık çalışanlarımızın yanında olmak her vatandaşımızın görevi olmalıdır. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete özendirmeyi değil, uygulanan baskıcı politikalar ve şiddeti azaltmak için sert yaptırımlar uygulanmasına öncülük etmek her vatandaşın vicdani sorumluluğudur. Bu vicdani sorumluluğu toplumumuz, iktidar sahiplerine örnek olacak şekilde yerine getirdiğinde 14 Mart gününü Tıp Bayramı olarak adına yakışır bir şekilde kutlayabiliriz.” dedi
Avcı, “ Özveri ile ülkemizin her yerinde sağlık hizmeti vermeye devam eden, önce “İnsan” diyen, vicdanları ile hareket eden, mesleki yeminlerini bir an olsun unutmayan tüm sağlık emekçilerimizi en içten duygularımla selamlıyor, 14 Mart tarihinin gerçekten bayram gibi yaşandığı bir gelecek diliyor, tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Halk sağlığının geliştirilmesine katkısı olmuş, emek ve öğretisiyle günümüze ışık tutan, aramızdan ayrılmış olan hekimlerimizi ve tüm sağlık çalışanlarını saygıyla ve minnetle anıyorum.” İfadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.