DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLILI GENÇLER YKS ÖNCESİ POLATLI BELEDİYESİ EYPİO GENÇLİK KONSERİ İLE MORAL DEPOLAYACAK
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLILI GENÇLER YKS ÖNCESİ POLATLI BELEDİYESİ EYPİO GENÇLİK KONSERİ İLE MORAL DEPOLAYACAK

POLATLILI GENÇLER YKS ÖNCESİ POLATLI BELEDİYESİ EYPİO GENÇLİK KONSERİ İLE MORAL DEPOLAYACAK

ABONE OL
12 Haziran 2023 18:08
POLATLILI GENÇLER YKS ÖNCESİ POLATLI BELEDİYESİ EYPİO GENÇLİK KONSERİ İLE MORAL DEPOLAYACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

POLATLILI GENÇLER YKS ÖNCESİ POLATLI BELEDİYESİ EYPİO GENÇLİK KONSERİ İLE MORAL DEPOLAYACAK

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 17 – 18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi düzenleyeceği Gençlik Konseri ile gençlerin sınav öncesi eğlenerek moral bulmalarını ve sınav stresinden uzaklaşmalarını sağlayacak. Göreve geldiği günden bu yana Polatlı’da gençlere yönelik gerçekleştirdiği projeler ve etkinliklerle her zaman gençliğin yanında olan Başkan Yıldızkaya; 15 Haziran Perşembe Günü Saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Gençlik Konseri’nde ünlü sanatçı Eypio’u gençlerle buluşturacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA HER YIL OLDUĞU GİBİ KONSERİ GENÇLERLE BİRLİKTE SEYREDECEK

‘Sınav Öncesi Birlikte Eğleniyoruz’ parolasıyla düzenlenecek olan Eypio Gençlik Konseri’nde Cumhuriyet Meydanı Polatlılı gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle dolup taşacak. Gece boyu devam edecek olan konserde Eypio en sevilen şarkılarını YKS Sınavı öncesi gençler için seslendirecek. 13 Eylül Sakarya Zaferi Konserlerinde olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı’nda protokole yer verilmeyerek, meydanda tüm alanlar gençlere ve vatandaşlara bırakılacak. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konseri gençlerle birlikte seyredecek.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE EĞLENECEK, MORAL DEPOLAYACAK, STRESTEN UZAKLAŞACAĞIZ”

Başkan Yıldızkaya konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Değerli gençlerimiz 17 – 18 Haziran tarihleri arasından gerçekleştirilecek olan üniversite sınavlarında gelecekleri için önemli bir adım atacaklar. Yarınlarını inşa edecekleri bir sınav için yıl boyunca hazırlıklarını tamamladılar. Bizler de her zaman olduğu gibi sınava günler kala gençlerimizin yanlarında olalım, onların morallerini yüksekte tutalım, birlikte eğlenelim istedik. Gençlerimizin dinlediği beğendiği bir sanatçı olan Eypio’u Gençlik Konserimizde hemşehrilerimizle buluşturacağız. Evlatlarımızın bir süreliğine de olsa sınav stresinden uzaklaşmalarına vesile olacağız. Gençlerimiz başta olmak üzere tüm kıymetli hemşehrilerimizi birlikte eğlenmek için Gençlik Konserimize davet ediyor; bu vesile ile bütün gençlerimize üniversite sınavlarında başarılar diliyor, gözlerinden öpüyorum.” Cümlelerine yer verdi.   

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.