DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP HEYETİNDEN 100.’NCÜ YIL ZİYARETLERİ

CHP HEYETİNDEN 100.’NCÜ YIL ZİYARETLERİ

ABONE OL
20 Ağustos 2021 11:12
CHP HEYETİNDEN 100.’NCÜ YIL ZİYARETLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık , Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneği (POLŞAHDER) ve Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği’ni ziyaret etti.

Avcı, POLŞAHDER  Başkanı Savaş Dinçer ve Başkan yardımcısı Cabbar Çepur ile Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Burhan Koyaş ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaretlerinde, ‘’ Sakarya Zaferi’mizin 100.’ncü yılında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Milli Mücadele Kahramanlarımıza, tüm Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimize duyduğumuz minneti ifade ettik. ‘’ dedi.

Avcı, ‘’ Şehitlerimiz, Milletimizin Tertemiz Sinesinde, Ulusumuzun Her Daim Kalbindedir ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneği ( POLŞAHDER  ) ziyaretinde, POLŞAHDER  Başkanı Savaş Dinçer ve Başkan yardımcısı Cabbar Çepur ile gerçekleştirdiği fikir alışverişinde, ‘’ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda ve savunmasında yüksek vazife duygusu, bayrak ve vatan sevgisi ile canlarını milleti uğruna adayan aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle ve rahmetle anıyoruz. Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü yılında o coşkuyu yaşarken aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin hangi şartlarda ve nasıl kurulduğunu anlamak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımızı ve Kurtuluş Savaşı’nı zaferle taçlandıran aziz şehitlerimizi, vatan savunmasında şehit düşen canlarımızı, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi hayırla yâd etmek milli bir şuurun gereğidir. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneği ( POLŞAHDER  )  Başkanı Savaş Dinçer ve Başkan yardımcısı Cabbar Çepur, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı CHP Polatlı İlçe Örgütüne teşekkür etti.

Avcı, ‘’ Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü Yılında Gözlerimiz ve Kalplerimiz İhsan Edip Ağabeyi Arayacak ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe Örgütü, Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Burhan Koyaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.  Ziyarette CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü yılında Sakarya Zaferi ile ilgili ciddi bir arşiv birikimi olan ve bu bilgi ve belge birikimini Polatlı ve ülke kamuoyunun bilgisine sunan İhsan Edip ağabeyimizi rahmetle anıyorum. Sakarya Zaferi’nin 100.’ncü yılında gözlerimiz ve kalplerimiz İhsan Edip ağabeyi arayacak. ‘’ dedi.

Ziyarette, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ‘’ Polatlının tarih araştırmacısı, yazar ve Polatlı Tarih ve Kültür Araştırmaları Dernek üyesi İhsan Edip Doğan ağabeyimiz adeta ilçenin yaşayan tarihiydi.  Polatlı Tarihi Alanları tanıtımında adeta bir tarih rehberi olarak destek vermişti. Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği ve Kore Kıbrıs Devlet Övünç Madalyalılar Dernek Başkanı İhsan Edip Doğan ağabey bu anlamda ciddi bir arşivin de yeni nesle ulaşmasını sağlamıştı. Kendisini tekrar rahmetle anıyorum. Bayrağı kendisinden devralan Burhan Koyaş Başkanımıza ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Burhan Koyaş ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü’nün ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.