DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MECLİSTE GÜNDEM YOĞUN

MECLİSTE GÜNDEM YOĞUN

ABONE OL
5 Kasım 2021 13:35
MECLİSTE GÜNDEM YOĞUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Meclisi Kasım ayı birinci oturum ikinci birleşim toplantısı Polatlı Belediye Başkan Vekili Metin Baysar Başkanlığında 3 Ekim Çarşamba günü toplandı.

13 Eylül Kültür Merkezinde gerçekleştirilen meclis toplantısında 19 gündem maddesi yer aldı. Mecliste Gazi Mahallesi 1518 Ada 13 Parsel üzerinde bulunan yüzme havuzu Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisi konusu Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından yapılan incelemeler neticesinde Asli görev ve yetkilerinde kullanılmak üzere arsa ve bina dahil olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 20 yıl süreyle tahsis edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu bölgeye büyük bir yatırım yapması bekleniyor.

MECLİSTE 19 GÜNDEM MADDESİ YER ALDI

İmar ve Bayındırlık komisyonunda yer alan Zafer Mahallesi 469 ada 27 parsel ile ilgili konunun müzakeresi oylanarak Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.  Gazi Mahallesi 1518 Ada 13 Parsel Üzerindeki Taşınmazın (yüzme havuzu) Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisi konusu Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından yapılan incelemeler neticesinde Asli görev ve yetkilerinde kullanılmak üzere arsa ve bina dahil olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 20 yıl süreyle tahsis edilmesine oy birliğiyle karar verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu bölgeye büyük bir yatırım yapması bekleniyor. Sincik Mahallesinde 30 parselde bulunan yapının muhtarlık hizmet binası olarak kullanılması konusu da mecliste oy birliğiyle kabul edildi. Kentsel ekolojik çalışmaları kapsamında yağmur hasadı ve su tutma yöntemleri uygulanması ve sürdürülebilirlik sağlanması amacıyla belediye parklarından birine uygun görülecek bir noktaya deneme olarak yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.

KADES HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILACAK

KADES uygulamasıyla ilgili afiş, broşür ve sosyal medya aracılığıyla bilgilendirmenin İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Kadın Danışma Merkezi, Aile Danışma Merkezi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Muhtarlar aracılığıyla yapılması konusu ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında toplumda farkındalık yaratmak için ilçenin görünür alanlarına afiş asılması, bilboard ve broşür çalışmalarının İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü, Kadın Danışma Merkezi, Aile Danışma Merkezi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Muhtarlar aracılığıyla yapılmasına oy birliğiyle kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısı Cuma günü saat 18.00’de yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.