DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE PTO’NUN KONUĞU ÜNLÜ SUNUCU ŞAHLA ORUJOVA

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE PTO’NUN KONUĞU ÜNLÜ SUNUCU ŞAHLA ORUJOVA

ABONE OL
27 Mart 2021 20:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE PTO’NUN KONUĞU ÜNLÜ SUNUCU ŞAHLA ORUJOVA

Polatlı Ticaret Odası’nda 8 Mart Kadınlar Gününe özel ilham veren bir başarı hikayesi anlatılacak. Kadın üyelerini ilk kez bir etkinlikte bir araya getirmeye hazırlanan Polatlı Ticaret Odası üyelerinin her anlamda yanında olduğunu gösteriyor.

Kadın varsa yarın var sloganı ile bir dizi etkinlikler düzenleyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Polatlı Ticaret Odası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günün’de Haberglobal ve TRT1 kanalında program sunuculuğu yapan Şahla Orujova ile kadın üyeleri öncelikli olmak üzere tüm üyelerinin katılımına açık webinar düzenliyor. Webinar 8 Mart Pazartesi günü Saat 19.30 da Zoom Meeting programı üzerinden düzenlenecek. Toplantı bilgileri şu şekildedir; Meeting ID: 834 9456 0431 Passcode: 822117  Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/83494560431?pwd=c0hwd3Y4L0grOElXMF

KADINLARIMIZIN HER ALANDA KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEK BİZLERİ MUTLU EDER

Polatlı Ticaret Odası kadın üyeleri başta olmak üzere tüm kadınları ve tüm üyeleri 8 Marta özel düzenledikleri webinara davet eden PTO Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA : ” 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenleyeceğimiz webinar programında üyelerimizle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Kadınlarımız toplumun en önemli unsurlarını oluşturuyor. Onların her alanda kendilerini geliştirebilecekleri ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda daha iyi bir noktaya taşınabilecekleri birçok çalışmayı birçok kurumumuzla birlikte işbirliği içerisinde yapma gayreti içerisinde olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim. Bu bağlamda bugün online olarak düzenleyeceğimiz etkinliğimize kadın üyelerimiz başta olmak üzere tüm üyelerimizi davet ediyorum.” dedi.

ŞAHLA ORUJOVA KİMDİR;

27 Mart 1985’de Azerbaycan’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Rusya’da bitirdi ve üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim bölümünde devam etti. Okul döneminde tiyatro ve jimnastikle uğraştı. Çalışma hayatının ilk yıllarında çevirmenlik yaptı. 2009 yılında TRT ile yolu kesişti. TRT’de ‘Yeni Gün’, ‘Müzikli Dakikalar’, ‘Rotanız Türkiye’, ‘Müzik Kutusu’, ‘Motifler’, ‘Hayatı Güzel Yaşa’ gibi birçok programın sunuculuğunu üstlendi. Aynı zamanda TRT bünyesinde Azerbaycan masası sorumlusu olarak da görev aldığı kanalda, ‘Hocalı’ adlı belgeselin yapımcılığını üstlendi ve bugüne kadar birçok protokol sunumunu da gerçekleştirdi. 2009 – 2016 yılları arasında TRT Avaz’da hafta içi her gün canlı yayınlanan ‘Yeni Gün’ programı, 2017 – 2018 yine hafta içi her gün canlı yayınlanan ‘Hayatı Güzel Yaşa’ programının sunuculuğunu üstlendi. Çeşitli ulusal kanallarda sunuculuğun yanı sıra program yapımcılığı da yaptı. Temmuz 2020’den itibaren Haber Global ekranlarında her Cumartesi saat 11:30’da, en yeni teşhis ve tedavi yöntemlerini, tıp alanında gelişen teknolojileri ve sağlıkla ilgili merak edilenleri uzman konuklarıyla A’dan Z’ye Sağlık programında ekrana taşıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.