DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESİ EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ YARATMAYA DEVAM EDİYOR

POLATLI BELEDİYESİ EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ YARATMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
27 Mart 2021 20:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘ÜCRETSİZ SORU BANKALARI VE DENEMELER ONLİNE OLARAK ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULDU’

POLATLI BELEDİYESİ EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ YARATMAYA DEVAM EDİYOR

‘ÜCRETSİZ SORU BANKALARI VE DENEMELER ONLİNE OLARAK ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULDU’

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla kurulan ve her yıl 800’den fazla öğrenciye uzman öğretmen kadrosuyla ücretsiz ders imkanı sunan Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi pandemi sürecinde öğrencileri yakından ilgilendiren yeni bir projeye daha imza attı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık sürecindeki öğrenciler için hazırlanan ücretsiz soru bankaları ve deneme sınavları Polatlı Belediyesi tarafından online olarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Polatlı Belediyesi resmi web sitesi içerisinde yer alan soru bankası paneline ulaşım için Destek Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan kullanıcı adları ve şifreler; Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla okullarda 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine iletildi. LGS ve YKS hazırlık sürecinde olan tüm öğrenciler öğrenim gördükleri eğitim kurumlarından aldıkları kullanıcı adı ve şifreler ile www.polatli.bel.tr adresi üzerinde bulunan panel aracılığıyla ücretsiz soru bankalarına ve deneme sınavlarına ulaşabilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.