DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİNAMİK DENETİM” BAŞLADI

“YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİNAMİK DENETİM” BAŞLADI

ABONE OL
16 Nisan 2021 07:01
“YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİNAMİK DENETİM” BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı, kısmi kapanma sürecinde ülke genelinde “yoğunlaştırılmış dinamik denetim” uygulanacağını açıkladı.

Bakanlığın açıklamasında “Denetimlerin odak noktasını, sokağa çıkma kısıtlamaları, şehirlerarası seyahat kısıtlaması, konaklama tesislerine dair tedbirler ve iş yerlerinin açılış-kapanış saatlerine uyulması hususları oluşturacak” ifadelerine yer verildi.

Bakanlık 81 İl Valiliğine de “Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim Faaliyetleri” konulu genelge gönderdi. Genelgede kısmi kapanma kararı alındığı ve buna yönelik yeni tedbirler uygulamaya konulduğu hatırlatıldı. Salgınla mücadele alınan tedbirler kadar bu tedbirlerin denetlenmesinin de sonuç açısından önemli olduğu vurgulandı.

Geniş katılımlı denetimlerin hazırlıklarına 15 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren başlanıldı ve en üst seviyede personelin katılımıyla 17-18 Nisan 2021 Cumartesi ve Pazar günlerinde ilk uygulaması yapılacak şekilde yoğunlaştırılmış denetim faaliyetleri gerçekleştirilecek. 17-18 Nisan 2021 Cumartesi ve Pazar günlerinden itibaren sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde yoğunlaştırılmış denetim faaliyetlerine ağırlık verilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.