DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: “COŞKUYLA KUTLAYACAĞIMIZ GÜNLERİN GELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • DEMİR: “COŞKUYLA KUTLAYACAĞIMIZ GÜNLERİN GELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

DEMİR: “COŞKUYLA KUTLAYACAĞIMIZ GÜNLERİN GELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”

ABONE OL
23 Nisan 2021 06:32
DEMİR: “COŞKUYLA KUTLAYACAĞIMIZ GÜNLERİN GELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Demir, kutlama mesajında şunları söyledi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümünü, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. 23 Nisan 1920, milli iradeyi her türlü gücün üstünde tutan milletimiz için, milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir gücün, hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır.”

“ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜN GÜVENCESİ OLMUŞTUR”

“Milli egemenliğimizin temelleri atılırken, aziz milletimiz her yaştan ferdiyle zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda birlik ve beraberlik içinde yılmadan mücadele vermiştir. ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla istiklal ve istikbal mücadelesini sürdüren, geleceğine yön veren milletimiz için Meclisin kuruluşu, vatan ve bayrak sevgisinin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsali, özgürlüğümüzün güvencesi olmuştur. Covid salgını nedeniyle yine kısıtlama günlerinde bir bayram kutlayacağız. Bu salgının bir an önce biterek bayramları hep birlikte coşkuyla kutlayacağımız günlerin gelmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.