DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
NİSAN AYINDA YARIM MİLYON TRAFİK CEZASI

NİSAN AYINDA YARIM MİLYON TRAFİK CEZASI

ABONE OL
5 Mayıs 2021 06:49
NİSAN AYINDA YARIM MİLYON TRAFİK CEZASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince Nisan ayında ilçemizde 3 bin 748 araç kontrol edildi, bu araçlardan bin 416 tanesine toplam 506 bin 18 TL ceza yazıldı.

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Nisan ayı trafik istatistik raporu açıklandı. Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince, Nisan ayında yapılan kontrollerde 45 araç trafikten men edildi, 43 kişi hakkında ise sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı. Nisan ayında 3 bin 748 araç kontrol edildi, bu araçlardan bin 416 tanesine toplam 506 bin 18 TL idari para cezası yazıldı. Nisan ayında alkollü araç kullanmaktan ise 7 sürücü hakkında işlem yapıldı. Alkollü araç kullanmaktan işlem yapılan sürücülerden 6 kişinin sürücü belgesi geçici olarak geri alındı, 1 aday sürücünün ise belgesi daimi iptal edildi.

NİSAN AYINDA 37 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Polatlı Trafik Denetleme Büro Amirliğince hazırlanan istatistiklere göre Nisan ayında ilçemizde 37 trafik kazası meydana geldi. Bu kazaların 11’i yaralanmalı, 26’sı ise maddi hasarlı olarak kayıtlara geçti. Meydana gelen trafik kazalarında neyse ki can kaybı yaşanmazken 17 kişi yaralandı.

Yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların da oldukça şikayetçi olduğu çevreyi huzursuz eden (drift yapan, abart egzoz kullanan, modifiyeli) araçlara da geçit verilmedi. Nisan ayında Drift yapan 4 araç, abart eksozlu 4 araç ve Modifiyeli 1 araç olmak üzere toplam 9 araç hakkında işlem yapıldı, 32 bin 470 TL ceza yazılarak araçlar trafikten men edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.