DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
GÖKPINAR BARAJI YIL SONUNDA BİTİYOR MU?

GÖKPINAR BARAJI YIL SONUNDA BİTİYOR MU?

ABONE OL
4 Haziran 2021 19:11
GÖKPINAR BARAJI YIL SONUNDA BİTİYOR MU?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Polatlı ziyaretinde yerel basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Polatlılı çiftçilerin merakla beklediği “Gökpınar barajı ne zaman bitecek?” sorusu üzerine açıklama yapan İşler, Gökpınar Barajının 2021 yılı sonunda biteceğini söyledi.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, bugün Polatlı’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Milletvekili İşler’e, AK Parti Ankara İl Yöneticileri, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ve Yönetimi eşlik etti. İlk olarak çarşı esnafını ziyaret eden İşler ve beraberindekiler, daha sonra Polatlı Organize Sanayi Bölgesine giderek OSB Başkanı Erol Ünal ve Yönetimi ile görüştü, bölgedeki fabrikalar ve bölge yapısına ilişkin bilgi aldı.

Gökpınar Barajı hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ; ‘’Bu konuyu yetkililerimiz yakından takip ediyor. Gerekirse bizde takibini yaparız. İnşallah bu senenin sonunda Gökpınar Barajının inşaatı bitecektir ‘’ ifadelerini kullandı.

“PANDEMİ DÖNEMİNİ YAŞAMAMIZA RAĞMEN ÜRETİM VE SANAYİ SEKTÖRÜNDE HARAKETLİLİK VAR”

Esnaf ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulunan İşler; “Esnafımızın işlerinin iyi olması bizleri mutlu etti. Pandemi dönemini yaşamamıza rağmen üretim ve sanayi sektöründe haraketlilik var. Siyasiler olarak pandemi şartları nedeniyle çok fazla sokağa inemiyorduk. AK Parti olarak son birkaç haftadır ilçelerimize ziyaretler yapıyoruz. Bugün de Polatlı’mıza geldik. Polatlı’da zor günleri büyük oranda atlattığımızı esnaf da görüyor. Şu anda bir canlılık ve hareketlilik yaşanıyor. Önümüzdeki aylarda daha hareketli ve bereketli geçireceğimize inanıyorum. Dünya çok büyük bir sıkıntıya girdi. Türkiye bu dönemi çok güzel yürüterek yönetti ve inşallah bu süreci atlatacağız. Pandemi döneminde vatandaşa yönelik destek programları açıklandı. Devlet de elinden gelen her türlü desteği vermeyi çalıştı. Bu süreçte çok önemli tecrübeler kazandık. Üreten bir milletiz. Hep birlikte daha güçlü Türkiye’yi kuracağız ve kalkınacağız. 2023 hedefleri ve vizyonuyla hareket ederek gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakacağız. Gençliğimize güveniyoruz.”diye konuştu.

“BU SENE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE BAĞLI OLARAK KURAKLIK YAŞIYORUZ”

Sulama sorunları ve kuraklık nedeniyle zor günler geçiren çiftçiler hakkında konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler; “Bu sene iklim değişikliğine bağlı olarak kuraklık yaşıyoruz. Bunu en az zararla geçirmeyi temenni ediyoruz. Tarım Bakanlığımız da, hükümetimiz de elinden gayreti gösteriyor. İmkânlar dahilinde çiftçiye destekler verilecektir” dedi.

Açıklamasının sonunda Pazar günü LGS ‘ye girecek öğrencilerine başarılar dileyen Vekil Emrullah İşler; “Öğrencilerin emeklerinin karşılığı almaları ve heyecan yapmamalarını diliyorum” dedi.

İşler ve beraberindekiler OSB ziyareti sonrasında, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Toprakçıoğlu’nun Çimenceğiz’deki evine giderek ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.